Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat combinat Body-Solid Fantom 7 in 1 /Power Rack Smith (GS348QP4)

GS348QP4
 • GS348QP4
 • GS348QP4
 • GS348QP4
 • GS348QP4
 • GS348QP4
 • GS348QP4
14 999 RON

Categoria de vârf a celebrului Body Solid, prevăzut cu 7 funcţii! Aparatul conţine instrumentele din imagine, mai puţin discurile, care pot fi achiziţionate separat.

Producator:
Body-Solid
 • Aparat combinat Smith Body-Solid 7 în 1 - FANTOM (GS348QP4)  Aparatul combinat profesional, care dă loc modulelor a 7 aparate de antrenament. În acelaşi timp este adecvat pentru utilizarea în sălile de antrenament. Pe cadrul masiv de oţel se pot găsi în total 6 bucăţi bare pentru susţinere discuri, în vederea depozitării comode şi sigure a discurilor.  Exerciţii efectuate cu cadrul de forţă Smith

  Face posibilă mişcarea naturală a corpului uman printr-o planificare practică. Deoarece greutatea se mişcă într-un sistem închis, integritatea corporală nu poate fi periclitată nicidecum, alături de siguranţă extremă se asigură confortul şi eficienţa exerciţiilor.


  ACCESORII APARAT DE ANTRENAMENT  GLA348 Hátgép a GS348Q-hoz / GS348QP4 Fantomhoz

  Aparat de spate (GLA348):  Un accesoriu al aparatului de antrenament este bara de tracţiune spate şi bara dreaptă de cârmuire. Pentru antrenarea muşchilor spatelui aveţi la dispoziţie un sistem cu scripete de 95 kg (210 font), cu sistem de plăci de greutate, dar există şi posibilitatea utilizării unor discuri de greutăţi suplimentare pentru sporirea sarcinii de greutate. 

  GPA3 Mellgép a GS348Q-hoz / GS348QP4 Fantomhoz

  Aparat de piept (GPA3): 

  Mişcările de deschidere care ajută la întărirea muşchilor pectorali şi la formarea acestora, sunt extrem de simple şi comode (chiar şi în cazul unei sarcini mari), cu ajutorul perinelor pentru braţe aflate pe mânerele de deschidere, precum cu ajutorul unui spătar imens. Exerciţiile pot fi efectuate în sistem cu un braţ şi cu două braţe.

  GFID71 Univerzális pad - negatív is

  Bancă universală (GFID71): Este o bancă proiectată pentru utilizarea în sala de antrenament, cu o capacitate de greutate de aproximativ 500 kg (1000 font)! Scaunul şi spătarul poate fi reglat în 8 poziţii, de la unghiul negativ până la 90 º, ceea ce ajută la exerciţiile de împingere din umeri. 

  GLDA3 Lábgép a GFID71-hez

  Aparat pentru picioare (GLDA3):  Cu acest modul de antrenament puteţi lucra şi forma extrem de uşor părţile frontale şi dorsale ale pulpelor, precum muşchii fesieri. Comoditatea exerciţiului este asigurată de perinele extrem de groase. Se poate conecta la banca universală.  

  GPCA1 Scott pad a GFID31-hez / GFID71-hez

  Bancă Scott (GPCA1):  În primul rând este un modul de antrenament pentru dezvoltarea şi formarea părţii superioare a braţelor, însă pe parcursul executării exerciţiilor, un rol important îl va juca şi tricepsul şi antebraţul. Se poate conecta la banca universală.  

  GS348Q Smith erőkeret szabadsúlyos guggoló kerettel

  Cadru forţă Smith (GS348Q):  Nu veţi mai avea nevoie de partener de antrenament! Doar o mişcare hotărâtă din încheietură şi greutatea utilizată va putea fi luată în siguranţă de pe dumneavoastră. Exerciţiile de împingere şi tracţiune combinate cu banca universală, sunt capabile să antreneze şi să formeze mai multe grupe musculare ale corpului. Pe ambele părţi ale cadrului de forţă se găsesc 20 bucăţi ”mânere de odihnă”, de pe care se poate lua bara la începerea antrenamentului şi se poate pune la loc la încheierea antrenamentului.
  Cadrul de forţă Smith nu conţine discurile din imagine   

   
  Specificaţii:
  Cadru: masiv, cadru din oţel sudat
  Sistem scripete: nailon întărit cu fibră de sticlă pe scripete (sus/jos) cu şanţuri în formă de „V”
  Cablu:  Cablu de oţel utilizat în industria militară, cu secţiune de 5,5 mm, capacitate greutate de 1 tonă, cu strat de protecţie din nailon, de înaltă calitate.
  Greutate placă: set plăci de greutate din oţel, cu înveliş din nailon, 95 kg
  Mânere: antiderapante, mânere din cauciuc pentru un antrenament comod şi sigur.
  Perine: cusătură dublă, burete gros, învelit în piele artificială.

  Extra produs:
  7 aparate de antrenament într-un singur cadru de forţă!

  Personalizare:
  Modulele aparatelor pot fi setate

  Dimensiuni (LxlxÎ): L: 199 cm x l: 178 cm x î: 214 cm

  Greutate proprie: 121 kg

   

   

   Optiune:
  SCB26 Vádli támasz OB86 Kétkezes rúd PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) Szorító (50 mm-es átmérő)
  Suport gambe
  (SCB26)
  Bara concurs
  (OB86)
  Discuri de greutati (50 mm)
  (PL26)
  Dispozitiv de strangere (50 mm)

   
  Link: 
  GS348QP4 descriere cu fotografie (limba engleza)

   

   

 • Numar articol
  GS348QP4
  Masa
  121 kg/buc
Creare magazin online