Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat fitness BH Fitness Stretch 8 in1

-8%
Aparat fitness Bh Fitness strech 8 in 1
 • Aparat fitness Bh Fitness strech 8 in 1
 • Aparat fitness Bh Fitness strech 8 in 1
2 325 RON
Promoție: 2 150 RON
Început: 21.04.2020   În limita stocului!

Aparatul de fitness 8 în 1 pentru antrenarea spatelui, umerilor, coapselor, şoldului, regiunii lombare şi muşchii cvadricepşi

Producator:
BH Fitness
 • Aparatul de fitness BH Fitness Fitness Stretch Machine 8 în 1

   

  Aparatul de fitness BH Fitness Stretch Machine 8 în 1 a fost conceput în aşa fel să fie uşor de folosit şi pentru sportivi avansaţi şi cu experienţă. Scopul este realizarea unei experienţe de antrenament eficient şi sigur. Aparatul împerechează munca continuă fără obstacole cu mişcarea naturală a corpului, prin care oferă o experienţă de antrenament mai eficient şi mai confortabil pentru toată lumea.


  Descriere exactă şi detaliată pentru antrenarea muşchilor doriţi. Cele 8 funcţii sunt recomandate pentru antrenarea spatelui, umerilor, muşchilor din coapse, şoldului, regiunii lombare şi cvadricepsului.

  Design ergonomic
  Datorită designului ergonomic, este posibilă mişcarea eficientă, netedă, sigură şi naturală a corpului. Aparatul este caracterizat de o performanţă de încredere şi formă cu stil. Antrenament perfect pentru toată lumea! Indiferent de înălţimea individului, aparatul poate fi folosit uşor şi confortabil de oricine! Tapiseria groasă cu burete la fel este garanţia confortului.

  Cadru masiv din oţel

  Cadrul masiv din oţel este condiţia durabilităţii, şi face ca aparatul să fie rezistent la timp din toate punctele de vedere! Picioarele din cauciucuri turnate sunt anti-alunecoase.

  Ghidon hipoalergenic multi-poziţie
  Mânerul conceput în mod ergonomic care poate fi prins în mai multe poziţii oferă o utilizare confortabilă şi intensivă. Mânerele sunt din cauciuc de mare densitate, anti-alunecoase şi impermeabile. Chingi reglabile pentru siguranţa şi uniformitatea antrenamentului.


  Caracteristicile Aparatului BH Fitness Fitness Stretch:
  Lungime: 145 cm / 57 "
  Lăţime: 58 cm / 23 "
  Înălţime: 127 cm / 50 "
  Grosime profil: 2.5 mm
  Greutatea: 39 kg
  Sarcina maximă: 160 kg

 • Numar articol
  L300
  Masa
  39 kg/buc
Creare magazin online