Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat multifunctional Powerline Hardcore P2X

P2X
 • P2X
 • P2X
 • P2X
 • P2X
 • P2X
 • P2X
 • P2X
7 485 RON

Aparatul Powerline P2X este uşor de utilizat, este un aparat multifuncţional combinat, iar datorită proiectării sale pe 6 poziţii, este adecvat pentru efectuarea antrenamentelor tradiţionale, dar şi a celor funcţionale.

Producator:
Powerline
 • Aparat combinat Powerline P2X Hardcore Gym (aparat fitness multifuncţional)


  Powerline P2X  este un aparat uşor de utilizat, multifuncţional, care face parte din familia de aparate fitness inovative Body-Solid Fitness, preferate pe piaţa americană. Datorită proiectării sale pe 6 poziţii, este adecvat pentru efectuarea antrenamentelor tradiţionale, dar şi a celor funcţionale. Se pot efectua chiar 22 exerciţii diferite cu ajutorul lui. Utilizarea sa este simplă, nu e nevoie de modificarea poziţiei picioarelor în timpul exerciţiilor. Datorită formei sale late, este un partener de antrenament ideal pentru orice utilizator.

  Caracteristici principale ale aparatului principal Powerline P2X:
  Multi-Press Arms (sistem de împingere a muşchilor pectorali):  Caracteristica cea mai deosebită este sistemul brevetat biomecanic, cu posibilitate de setare pe 4 poziţii, care oferă o concentrare toracică maximă, este ergonomic, astfel duce la o poziţie corporală corectă şi la o tracţiune musculară vizibilă. Este comod, iar mânerele setabile pe mai multe poziţii focusează antrenamentul pe muşchii pectoralii şi pe triceps. Spătarul reglabil în două poziţii şi înălţimea reglabilă a scaunului asigură o poziţie de începere adecvată şi o postură stabilă, precum un antrenament perfect pentru toţi utilizatorii.
  Sistem de tracţiune combinat:  Mulţumită formei sale unice, face posibilă mărirea forţei şi rezistenţei muşchilor spatelui. Sistemul special de scripeţi asigură o funcţionare lină şi o bună rezistenţă.
  Sistem AB Chrunch (muşchi abdominali): Datorită proiectării sale biomecanice, asigură un antrenament comod şi perfect zonei abdominale. Muşchii vor lucra cu 25% mai intens.
  Sistem de scripeţi funcţional:  Mânerele cu unghi de închidere de 180° a scripeţilor pot fi setate cu uşurinţă, asigurând o gamă largă a tipurilor de antrenamente. Scripetele de dimensiune specială asigură o funcţionare lină şi echilibrată.
  Sistem de antrenare picioare şi pulpe: Sistemul combinat autoreglabil SmoothGlide Bearing System™ duce la o mişcare fără frecare, în timpul utilizării aparatelor pentru exerciţiile de picioare. Acest sistem de antrenament are ca ţintă muşchii pulpelor şi a şoldurilor. 
  Sistem de scripeţi cu mişcare frontală:  Este perfect pentru antrenarea muşchilor spatelui, umerilor şi a braţelor. Suportul de picioare comod, fabricat din bureţi este ideal pentru un antrenament în siguranţă.

  Specificaţii Powerline P2X:
  Sistem cadru: sistem cadru din oţel masiv
  Sistem scripeţi: sistem de scripeţi fix, funcţionare silenţioasă
  Cablu: de calitate superioară, cu înveliş din nailon.
  Mânere: antiderapante, cauciucate, în vederea unui antrenament comod şi sigur.
  Perine: Burete gros, învelit în piele ecologică.
  Personalizare: scaun şi spătar reglabil.

  Dimensiuni (ÎxLxL): î: 211 cm x L: 181 cm x l: 168 cm

  Masă proprie: 177 kg

   

   

   

   Optiune:

  PLPX Lábtoló a P2X-hez SP50 Lapsúly a P2X / GDCC200 / GDCC250 / GCCO112-höz
  aparat picior pt.P2X 
  (PLPX) Made in the USA - Készült az Amerikai Egyesült Államokban
  Placi de greutati pentru P2X / GDCC200 / GDCC250 / GCCO112
  (SP50)

   

   

 • Numar articol
  P2X
  Masa
  177 kg/buc
Creare magazin online