Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat multifunctional Powerline Home Gym

PHG1000X
 • PHG1000X
 • PHG1000X
 • PHG1000X
 • PHG1000X
 • PHG1000X
 • PHG1000X
2 690 RON

Aparatele fitness Powerline PHG1000X sunt multifuncţionale, durabile, de încredere şi nu în ultimul rând proiectate ideal din punct de vedere financiar.

Producator:
Powerline
 • Aparat combinat Powerline PHG1000X Home Gym
  (aparat fitness multifuncţional)  Aparatele fitness Powerline PHG1000X sunt multifuncţionale, durabile, de încredere şi nu în ultimul rând proiectate ideal din punct de vedere financiar. Asigură un antrenament linear, comod şi complet. Se poate utiliza şi ca aparat liber şi cu plăci de greutate.

  Caracteristica sa deosebită este sistemul de împingere pentru piept brevetat şi proiectat din punct de vedere biomecanic, ceea ce duce la o concentrare musculară maximă în zona toracică şi rezultă într-o postură corporală corectă şi o dezvoltare musculară deosebită. Sistemul de tracţiune are un caracter multilateral unic, care face posibilă mărirea forţei şi rezistenţei muşchilor spatelui. Înălţimea reglabilă a scaunului asigură un antrenament perfect.

  Cu ajutorul aparatului se pot efectua mai multe exerciţii cu scripete superior şi inferior, precum exerciţii ale picioarelor, la domiciliu sau în orice încăpere de birou. Aparatul PHG1000X poate fi depozitat în orice spaţiu. Sporiţi eficienţa antrenamentului prin adăugarea plăcii de greutate opţionale de 67,5 kg (SP150)! Cu selectorul de greutate uşor utilizabil, puteţi economisi timp şi energie, în timp ce adăugaţi greutăţi suplimentare aparatului, pentru a vă extinde propriile limite.

  Componente PHG1000X :
  Scripete superior: pentru tracţiuni spate şi exerciţii triceps. 
  Scripete inferior: elemente laterale, exerciţii tip canotaj, exerciţii tip ferăstrău, tracţiuni până la nivelul bărbiei, întărire muşchi interni-externi ai pulpelor.
  Aparat pentru deschidere-închidere: braţele de deschidere-închidere sunt bine prevăzute cu burete şi asigură comoditatea şi eficienţa exerciţiilor efectuate.
  Aparat de împingere piept şi de deschidere-închidere, din poziţie şezută: exerciţiile de împingere efectuate din poziţie şezută, precum cele de deschidere-închidere, ajută la antrenarea muşchilor din zona toracică 
  Aparat pentru picioare: exerciţii de extindere şi îndoire picioare.


  Specificaţii:
  Poate fi utilizat de o singură persoană odată
  Accesorii anexate: bară de tracţiune, bară de tip canotaj, bandă pentru glezne
  Set greutăţi opţional: placă greutate şi/sau set discuri de greutate 150 font (67,5 kg) (pot fi achiziţionate separat!)

  Dimensiuni (LxLxÎ): î: 211 cm x L: 153 cm x l: 94 cm

  Masă proprie: 57 kg
  Optiune: placă greutate la PHG1000X Home Gym si scripete spate PLA144X
  (SP150)

  SP150 Lapsúly a PHG1000X Home Gym-hez / PLA144X hátcsigához

   

  Link: PHG1000X descriere cu fotografii (limba engleza)

 • Numar articol
  PHG1000X
  Masa
  57 kg/buc
Creare magazin online