Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsBH Fitness DualKit i.Concept Smart

BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
 • BH Fitness DualKit i.Concept Ready B+E
370 RON

BH Fitness DualKit i.Concept Ready modul Bluetooth cu dispozitiv de conectare cu USB, care este compatibil cu benzi de alergare si biciclete.

Producator:
BH Fitness
 • BH Fitness DualKit i.Concept smart.

   

   


  100% naturaleţe, 100% sănătate şi 100% Fitness!

  Conectaţi-vă cu ajutorul aparatului dvs. la produsul Dual i.Concept şi bucuraţi-vă pe telefonul mobil sau pe tabletă de aplicaţiile fitness amuzante şi motivaţionale. Modulul BH Fitness DualKit i.Concept Ready Bluetooth cu dispozitiv de conectare USB, care este compatibil cu aparatele eliptice de acest tip, cu bicicletele de cameră şi cele de tip spin bike.

  Vă dorim bun venit în lumea BH Fitness i.Concept,, unde sănătatea şi distracţia se contopesc.

  Noul concept dezvoltat de i.Concept a BH FITNESS: 100% interactiv, 100% motivaţional şi 100% sănătos. Datorită proiectării produselor BH FITNESS i.Concept tehnologia de viitor a aparatelor fitness se îmbină cu divertismentul multimedia şi cu mişcarea sănătoasă.

  NOU! Dual i.Concept cu aplicaţii amuzante şi antrenamente fitness motivaţionale! Bucuraţi-vă şi descoperiţi aplicaţiile individuale şi de grup care vă stau la dispoziţie pe telefonul mobil sau pe tabletă (cu dispozitiv de conectare Bluetooth USB). Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor si CycleRush 2. În timpul antrenamentului, alături de un program de antrenare bine setat, vă puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: chat, navigate pe internet, verificare e-mailuri, citire cărţi electronice, cumpărături în magazine online, descărcare noi aplicaţii, videoclipuri, sau urmărire programe tv sau cinema, etc.


  Aparatele BH Fitness Dual sunt compatibile cu telefoanele şi tabletele iOS şi Android, prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth.


  Caracteristici BH Fitness DualKit i.Concept Ready:

  • se poate utiliza cu aparate fitness BH Fitness i.Concept Dual.
  • se poate conecat uşor prin port USB.
  • BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, Pedal Monitor, Tread Monitor ( se pot găsi şi alte programe compatibile în afara celor enumerate).
  • aparatul este compatibil cu tehnologia fără fir Android, iOS şi Bluetooth pentru sistemele de operare a telefoanelor deştepte şi a tabletelor.
  • cu ajutorul acestuia puteţi naviga pe internet, puteţi citi e-mailuri, vă puteţi uita la video sau tv, etc.


  * se poate utiliza doar cu aparate prevăzute cu Bluetooth 4.0 sau mai noi. Verificaţi întotdeauna compatibilitatea.


  Specificaţii

  • grosime: 1,5cm
  • lăţime: 4,3 cm
  • înălţime: 7,0 cm
  • greutate: 33g
  • accesorii telefon şi tabletă compatibile: 
   accesorii iOS : iPod touch (generaţia 5.), iPhone 4, iPad 2, iPad mini. 
   aparate Andoid: este optimizat pentru următoarele aparate Andorid: S4 şi Gallaxy Note 2, Samsung Google Nexus 7 generaţia 1. şi 2. Pe orice alt aparat cu Android 4.3 sau 4.4, poate funcţiona optim cu ecran de 4,3", sau mai mare.
  • bandă piept compatibilă cu Bluetooth Smart, Polar H7-H6, Wahoo Fitness Blue HR şi HR-KIT PlusPAFERS (recomandat).

   

  Antrenament interactiv BH Fitness – video cu sumarul aplicaţiilor:

 • Numar articol
  bh-fitness-dualkit-ready-B-E
Creare magazin online