Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsBH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike

BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike
 • BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike
 • BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike
 • BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike
5 985 RON

BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike ,se aseamănă cu o cursiera ca dimensiune, din acest motiv ciclismul la domiciliu devine mai intensiv.

 • BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike

   

   

  Motivatie la un nivel inalt!

  BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike este caracterizată prin reglabilitate de nivel înalt, utilizare facilă, formă comodă, precum o cârmă care poate fi reglată pe mai multe direcţii. NOUL sistem eficient de frânare asigură un rulaj neted şi o funcţionare silenţioasă. Pedalele de tip Dual SPD ajută la un antrenament intensiv în timp scurt.

  Dimensiunea sa asemănătoare unei biciclete de curse, face posibil ca ciclismul de la domiciliu să devină mai intensiv. Pe bicicletele BH Fitness I.Spada II Racing se pot efectua antrenamente eficiente mai ales la nivel cardiac şi se poate regla circulaţia sanguină. Oferă o recreere fizică şi psihică. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente cardio, care dezvoltă corpul şi psihicul, ajută la mărirea rezistenţei şi dezvoltă capacităţile mentale.

   

  Buton integrat de urgențăBh Fitness Spada Dual fékezőrendszer

  Utilizatorul, prin rotirea spre stânga sau dreapta a butonului, poate regla uşor nivelul de rezistenţă, iar prin apăsarea în jos a butonului (funcţie frână de urgenţă), antrenamentul se poate opri i mediat. Reglare şi siguranţă infinită.

   

   

   

   

  Sistem de frânare magnetic profesional

  Sistemul de frânare magnetica,asigura precizie,rapidtate și rezistența adecvată pentru antrenamente.Asigura 24 de nivele de rezistență,iar volanta este de 20 kg.

   

   


  Manivelă în 3 părţi

  Manivela conceputa de Bh Fitness,este o combinaţie între forma cu rulmenţi de tip SKP cu cea de tip 6 PK cu nivel de zgomot redus, astfel face posibil un sistem silenţios şi cu rulaj neted.oferă o bună protecţie .

   

   

   

   

  Pedale SPD trekking multi cu design bilateral.

  Una din partea BH Fitness I.Spada II Racing dual este echipat cu pedale cu curea de fixare reglabila. Acest lucru permite oricărui utilizator să se atașeze în siguranță și să accepte poziția corectă de ciclism. Cealalta parte a pedalei este cu sistem SPD,pentru transmiterea eficienta a puterii.

   

   

   

   

  Reglarea poziției cu usurinta.

  Sistemul Easy-Fit: Saua de gel,proiectat anatomic,este ușor de reglat (mod micro), atât pe orizontală cât și pe verticală.Ofera antrenament confortabil pentru toți utilizatorii.

  M1 monitor interactiv

  Display-ul interactiv BH Fitness M1, folosind programe de antrenament presetate, puteți selecta programul de exercitii cel mai adecvat sau puteti sau pueti folosi programe cu setari proprii.

  Ghidon triatlon,proiectat ergonomic.
  Reglabil pe verticală și pe orizontală. Utilizare comodă și intensivă

  European Consumer Choice (Organizația Europeană a Consumatorilor)a acordat premiul,produs de calitate, familiei de produse BH Fitness Spada, care a fost câștigat pe baza inovației,designului și utilizarii ușuare.

   

  NOU! Dual i.Concept cu aplicaţii amuzante şi antrenamente fitness motivaţionale! Bucuraţi-vă şi descoperiţi aplicaţiile individuale şi de grup care vă stau la dispoziţie pe telefonul mobil sau pe tabletă (cu dispozitiv de conectare Bluetooth USB). Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor si CycleRush 2. În timpul antrenamentului, alături de un program de antrenare bine setat, vă puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: chat, navigate pe internet, verificare e-mailuri, citire cărţi electronice, cumpărături în magazine online, descărcare noi aplicaţii, videoclipuri, sau urmărire programe tv sau cinema, etc.

  Aparatele BH Fitness Dual sunt compatibile cu telefoanele şi tabletele iOS şi Android, prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth.

   

  BH Fitness I.Spada II Racing dual

  • Recomandat pentru utilizare sistematică la domiciliu.Este cea mai bună alegere pentru începători, avansaţi şi pentru fanii antrenamentelor fitness la domiciliu, astfel putându-şi dezvolta forţa şi cunoştinţele în domeniu.

  • Sistem mde frânare cu magneţi.Nu necesită întreţinere. Este silenţios, având structură pe curele netede. Sistem de pedalare uniform.

  • Sistem cadru masiv şi întărit.Stabilitate,suportă sarcini mari.

  • Monitor M1, cu 12 programe prestabilite.24 nivele de intensitate.5 profiluri de utilizator, antrenament controlat de puls, test fitness și un program de aleatoriu.

  • Monitorizarea ritmului cardiac folosind tabletă sau smartphone
   Monitorizare puls cu ajutorul Bluetooth (optional,nu este accesoriu). Verificați ritmul cardiac prin intermediul smartphone sau tableta.
   * Ritmul cardiac nu este afișat pe imaginea monitorului.
   **Monitorizarea pulsului se poate obtine doar prin telefoane inteligente și tablete Bluetooth 4.0. 

  • Design Belt-Drive (Poly- V).Acesta oferă o performanţă lină şi silenţioasă. Este nevoie de foarte puţină întreţinere.

  • Sistem DualKit i.Concept (DualKit USB opţional).Câştigă sau pierde! Cu ajutorul programelor interactive ne menţinem motivarea şi sentimentul competitiv, şi totodată putem combate lenea.

  • Recovery test (RT).Verificarea statusului fizic în mod simplu şi uşor.

  • Program aleatoriu (RP).Este comod, va utiliza de fiecare dată programe alese în mod aleatoriu de către aparat.

  • Profile unice ( uPrg ) - 5 buc.Programul cu posibilitate de creare liberă face posibil utilizatorului să îşi creeze propriul program de antrenare.

  • Test fitness
   Ea ajută la controlul stării de fitness.

  • Pedale SPD.Pedale cu curea de fixare reglabila.

  • Ghidon triatlon,proiectat ergonomic. 
   Reglabil pe verticală și pe orizontală. Utilizare comodă și intensivă.

  • Şa anatomică gel.Pentru a îmbunătăţi senzaţia de confort.

  • Scaun si ghidon reglabil pe orizontală şi verticală(micro).Pentru o mişcare comodă şi sănătoasă. Fiecare persoană îşi poate găsi poziţia de şezut cea mai adecvată..

  • Depozitare şi transport pe roţi.Depozitarea şi transportul are loc pe roţi, este uşor de deplasat la domiciliu.

   

  Specificaţii:

  • Greutate maximă utilizator: 130 kg

  • Greutate volantă: 20 kg

  • Dimensiune: 130 cm X 59 cm X 116 cm

  • Masă proprie: 57 kg

  • Compatibil cu smartphone-uri, tablete şi alte accesorii  : 
   Aparate IOS compatibile: iPod touch (generaţia 5.), iPhone 4, iPad 2, iPad mini şi dispozitive mai noi. Dispozitive Android : Android 4.3 sau 4.4. Dimensiune ecran 4,3" sau mai mare, pentru funcţionare optimă.

  Garanţie: 2 ani pentru utilizare la domiciliu

 • Numar articol
  BH-BI-H9356I
Creare magazin online