Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsBicicleta eliptica BH Fitness Crystal 2.0 Dual

NOU
Bicicleta eliptica BH Fitness Crystal 2.0 Dual
 • Bicicleta eliptica BH Fitness Crystal 2.0 Dual
 • Bicicleta eliptica BH Fitness Crystal 2.0 Dual
4 935 RON
 • Bicicleta eliptica BH Fitness Crystal 2.0 Dual
  Aparat pentru utilizare regulată la domiciliu!


  BH Fitness Crystal 2.0 Dual oferă un antrenament sigur și stabil pentru toți utilizatorii în timpul utilizării intensive, cu un sistem de tracțiune spate și un design modern. Structura cadrului, facilitează urcarea și coborârea pe aparatul eliptic.


  BH Fitness Crystal 2.0 Dual prezintă cele mai noi progrese în tehnologia fitnessului, cum ar fi:

  Sănătate și divertisment

  Bine aţi venit în lumeaBH Fitness Dual kit i.Concept (optional)unde sănătatea şi distracţia devin unu.i.Concept este conceptul nou dezvoltat de BH Fitness: 100% interactiv, 100% motivant, şi în 100% sănătos. Datorită designului BH Fitness Crystal 2.0, tehnologia viitorului este combinată cu divertisment multimedia și mișcare sănătoasă.

  Bucurați-vă și descoperiți numeroasele aplicații de antrenament individuale și comunitare disponibile. În timpul antrenamentului, puteți viziona un film, o emisiune TV, chat,e-mailuri, citit cărți electronice, faceți cumpărături online sau puteți asculta muzica cu un antrenament setat corect.

  Monitor ușor de utilizat

  Ajută la atingerea obiectivelor. Consolă ușor de utilizat, cu programe și funcții prestabilite pentru o pregătire adecvată la domiciliu. Alegeți dintre 12 antrenamente presetate sau utilizați unul dintre cele 24 de niveluri de intensitate.

  Suportul tabletei pentru consolă asigură o securitate adecvată pentru dispozitivul dvs. inteligent.

  Dimensiune pedale XXL,antiderapante

  Suprafața mare a pedalelor, reduce oboseala musculară și ajută la o bună circulație a sângelui, astfel încât să poată oferi antrenamente mai lungi și mai confortabil.

  Pedalele din plastic antiderapante sunt conforme cu EN957,datoria lor este de a reduce evitarea accidentelor.

  Confort, antrenament uniform și intens

  Lungimea pasului de 43,5 cm al BH Fitness Crystal 2.0 Dual și distanța de 18 cm între pedale asigură un antrenament intens și natural. Volanta de 18 kg asigură o mișcare confortabilă și lină.

  Designul robust și supradimensionat al cadrului asigură stabilitate și durabilitate.

  Confort și performanță

  Silențios datorită rezistenței magnetice. Sistemul de frânare magnetic dezvoltat de BH asigură o rezistență rapidă și silențioasă la antrenament.

  Datorită transmisiei puternice și cu nervuri Poly-V cu curea, Nexor Plus nu necesită întreținere, iar pedalarea asigură o funcționare lină și silențioasă în casa ta.

  Antrenament controlat de ritmul cardiac HRC

   

  Programe controlate de puls. Ideal pentru construirea și consolidarea sistemului cardiovascular optim. Reglează automat nivelul de intensitate în timpul antrenamentului. Poate fi conectat la o centură de ritm cardiac.

  Poziționarea și deplasarea pe roți.

  Puteți să-l mutați cu ușurință în casa dvs. folosind roțile de transport din partea din față a cadrului.

  Capacitate de incarcare

  Conceput pentru o viață lungă. Rulmenți mai puternice la partile rotative, pedale antiderapante. Utilizare maximă de 150 kg.

  Garantie

  2 ani garanție generală pentru uz casnic.

 • Numar articol
  G2383N
  Status
  NOU    
Creare magazin online