Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat multifunctional Body-Solid G9S

G9S
17 985 RON

Aparatul mărcii de renume mondial Body-Solid G9S, prevăzut cu 2 seturi de plăci de greutate, utilizabil de către 2 persoane în acelaşi timp. Utilizarea aparatului fitness Body-Solid G9S este uşoară, nu necesită mult spaţiu şi nu este necesară modificarea poziţiei cablurilor în timpul utilizării.

Producator:
Body-Solid
 • Aparat profesional combinat Body-Solid G9S (aparat fitness multifuncţional)


  Body-Solid de 30 de ani este producătorul numărul 1 în America al aparatelor fitness pentru domiciliu!  Aparatul mărcii de renume mondial Body-Solid G9S, prevăzut cu 2 seturi de plăci de greutate, utilizabil de către 3 persoane în acelaşi timp, cu opţiune de suport pentru exerciţii abdominale şi pentru împingere, alături de antrenamentele specifice cluburilor fitness.

  Toate grupele musculare pot fi antrenate cu maxim de confort, siguranţă şi eficienţă. Este o alegere ideală în cazul în care vă doriţi un aparat profesional, dar aveţi la dispoziţie doar un spaţiu mai restrâns.

  Aparatul fitness Body-Solid G9S conţine un element de apropiere-îndepărtare adecvat utilizării în sală de fitness, care poate antrena muşchii pectorali din diverse poziţii.

  Setul cu plăci de greutate de 2x95 kg este element integrant al aparatului Body Solid, putându-se extinde la un set de 2x118 kg.

  Utilizarea aparatului Body-Solid G9S este facilă, nu necesită spaţiu extins şi nu este necesară modificarea poziţiei cablurilor în timpul utilizării.

  Elementul de dezvoltare a musculaturii picioarelor Body Solid G9S conţine un sistem de scripeţi care asigură o funcţionare perfectă, precum un punct pentru încheietura mâinilor, proiectat biomecanic, mai mult decât atât, acest model conţine şi aparatul de împingere pentru picioare.

  Aparatele Body Solid, prevăzute cu bureţi groşi, conţin şi un suport de protecţie împotriva suprasolicitării spatelui. Elementele de îndoire şi întindere a picioarelor, precum cele de formare a zonei spatelui şi a celei fesiere, sunt prevăzute cu role de burete perfect funcţionale. La exerciţiile cu greutăţi mari, banda pentru piept şi picioare ajută la stabilitatea corpului.

  Sistemul de cadru din oţel Body Solid cu rezistenţă sporită oferă putere şi durabilitate. Cablul din sârme, cu înveliş din nailon, utilizat în industria militară, oferă o utilizare rezistenţă şi întreţinere uşoară, la sarcină de până la 1000 kg. Scripeţii cu diametru de 11,43 cm nu prezintă frecare, sunt fabricate din material din nailon, cu fibră de sticlă, prevăzute cu rulmenţi cu bile din oţel, astfel durata de viaţă a cablului se prelungeşte şi se asigură o mişcare lină pe termen lung.

  Aparatul Body-Solid G9S oferă o gamă largă a aplicaţiilor anexabile, pentru ca sala fitness de la domiciliu să fie perfect adecvată necesităţilor dvs.

  Aparatul fitness Body-Solid G9S este adecvat pentru săli de antrenament mai mici, pentru hoteluri, şcoli, colegii sau corpuri armate!

  Caracteristici aparat combinat Body-Solid G9S:

  - Datorită mânerelor de împingere brevetate Bi-Angular®, activitatea musculară creşte cu 25% pe parcursul antrenamentului
  - SmoothGlide Bearing System™ rezultă o mişcare lipsită de frecare, în timpul exerciţiilor de presa picioare.
  - Rolele de burete a aparatului de întindere a pulpelor se pot regla perfect caracteristicilor corporale ale utilizatorului.
  - Sarcina de pe aparatul de picioare va rămâne fixă pe durata mişcării in timpul exerciţiilor, cu ajutorul pinilor de reglare a greutăţii.
  - Aparatul este însoţit de 2 buc de placa de greutate de 95 kg, care se poate extinde la 118 kg, în caz de comandă
  - Perinele din burete gros DuraFirm™ împiedică suprasolicitarea spatelui.
  - Înălţimea scaunului se poate regla cu uşurinţă cu ajutorul unor arcuri, chiar şi în timpul antrenamentului.
  - Suportul pliabil pentru picioare asigură stabilitate în cazul efectuării exerciţiilor cu greutăţi mari.
  - Sistemul de cablaj al aparatului fitness este certificat pentru sarcină de 1000 kg.
  - Nu necesită întreţinere regulata.
  - Scripeţii de pe aparatul fitness sunt din plastic cu fibră de sticlă, cu rulmenţi încorporaţi
  - Este prevăzut cu cadru din profil închis, cu pereţi groşi
  - Este uşor de utilizat, nu necesită mult spaţiu şi nu este nevoie de modificarea poziţiei cablajului
  - Accesorii: bară de tracţiune pentru spate, o bară dreaptă, o bandă pentru abdomen şi triceps, precum un DVD cu prezentarea unui antrenament corporal complet, în afară de asta, un suport pentru prosop şi un recipient pentru apă

  Necesitate spaţiu:

  - Spaţiu (aparat de bază): 226 cm x 193 cm x 212 cm
  - Cu opţiune ridicare picioare: 226 cm x 264 cm x 212 cm
  - Spaţiu real (aparat de bază, în timpul antrenamentului): 335 cm x 220 cm x 212 cm
  - Cu opţiune element ridicare picioare (în timpul antrenamentului): 335 cm x 340 cm x 212 cm

  Specificaţii:

  Structură cadru:  structură masivă cadru din oţel
  Sistem scripete
  Şir de scripeţi întăriţi cu fibră de sticlă, cu şanţuri în formă de „V”.
  Cablu: de oţel utilizat în industria militară, cu secţiune de 5.5 mm, capacitate greutate de 1 tonă, cu strat de protecţie din nailon, de înaltă calitate 1.
  Greutate plăci: set de plăci de 2x95 kg din fier turnat (2x210 font)
  Mânere:Antiderapante, mânere din cauciuc pentru un antrenament comod şi sigur.
  Perine: cusătură dublă, burete gros, învelit în piele artificială.
  Personalizare: scaun şi spătar reglabil/deplasabil.
  Accesorii extra: Bară de tracţiune, bară dreaptă, rulabilă, bandă pentru glezne, bandă pentru încheieturile mâinilor, bancă pentru abdomen/triceps, suport pentru prosop, rezervor apă, DVD antrenament, poster cu imagini aferente antrenamentelor
  Masă proprie: 438 kg

  Opţiune

  - Sistem de scripeţi din aluminiu
  - Suport cu spătar pentru abdomen/împingeri (GKR9)
  - Aparat coapse (GIOT)
  - Stâlp cablaj (GCCA)

  Garanţie: pe viaţă, mai puţin pentru piesele mobile, uzabile (scripete, cablu, tapiţerie) 

 • Numar articol
  G9S
  Masa
  438 kg/buc
Creare magazin online