Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat abdomen Body-Solid (GAB350)

Body Solid GAB350
 • Body Solid GAB350
 • Body Solid GAB350
 • Body Solid GAB350
 • Body Solid GAB350
2 170 RON

Efectuaţi în mod cel mai eficient exerciţiile de abdomen, indiferent de nivelul de condiţie fizică! Noul aparat GAB350 ajută la antrenarea perfectă a abdomenului, deoarece prin folosirea discurilor puteţi creşte sau reduce efortul în timpul exerciţiilor. Discurile de greutăţi care se văd pe poză nu sunt incluse în preţul aparatului pentru abdomen.

Producator:
Body-Solid
 • Aparat abdomen Body-Solid (GAB350)  Efectuaţi în mod cel mai eficient exerciţiile de abdomen, indiferent de nivelul de condiţie fizică! Noul aparat GAB350 ajută la antrenarea perfectă a abdomenului, deoarece prin folosirea discurilor puteţi creşte sau reduce efortul în timpul exerciţiilor. Aveţi probleme cu efectuarea unei serii de exerciţii de abdomen, în timp ce aţi folosit doar greutatea corporală proprie ca şi balanţă? Pur şi simplu puneţi greutăţile pe suportul de discuri care se află în partea din spate al aparatului ca să fie un ajutor în timpul antrenamentului! Discurile de greutăţi care se văd pe poză nu sunt incluse în preţul aparatului de abdomen.


  Datorită scaunului extra gros şi durabil de marca DuraFirm™ ridicările vor fi nu numai confortabile dar şi eficiente. S-a terminat perioada în care trebuia să faceţi exerciţii de abdomen pe podeaua rece şi dură. Faceţi ca exerciţiile de abdomen să fie mai eficiente, mai confortabile şi mai excitante cu ajutorul aparatului de abdomen Body-Solid GAB350!

  Specificaţii:
  Datorită designului revoluţionar şi unic aşezarea respectiv ieşirea din aparat să fie cât mai uşoară
  Incredibil de eficient în antrenarea regiunii totale a abdomenului
  Scaun reglabil, bară cilindrică (cu 4 poziţii ajustabile), respectiv suport pentru picioare, care este potrivită pentru orice mod de folosire
  Prin poziţionarea şi sprijinirea zonei inferioare a spatelui, aparatul oferă un sentiment de confort maxim pentru utilizator
  Pentru un antrenament mai eficient şi pentru un efort mai mare, aparatul poate fi dotat cu discuri de greutăţi

  Garanţie: garanţie pe viaţă

  Dimensiuni (ÎxLxL): Î: 109 cm x L: 165 cm x L: 69 cm

  Greutate aparat: 37 kg

  Link: GAB350 descriere cu fotografie (limba engleza)


 • Numar articol
  GAB350
  Masa
  37 kg/buc
Creare magazin online