Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsCadru Genuflexiuni Body-Solid (GPR370)

GPR370
 • GPR370
 • GPR370
 • GPR370
2 680 RON
Producator:
Body-Solid
 • Cadru Genuflexiuni Body-Solid (GPR370)  Genuflexiunile sunt exerciţii foarte importante pentru dezvoltarea musculaturii corporale. Pe cadru se pot aşeza discurile de greutate, iar poziţia barei încărcate cu greutate poate determina poziţia de începere a exerciţiului. Pinii laterali dau posibilitatea de a lăsa jos/a poziţiona bara în caz de suprasolicitare, ceea ce conferă o siguranţă maximă. Prin utilizarea băncii universale şi prin exerciţiile de împingere în diferite unghiuri de înclinare, se pot antrena muşchii pectorali şi cei ai umerilor.

  Cadru Genuflexiuni Body-Solid (GPR370): Specialiştii în domeniul fitness, antrenorii şi chiar şi antrenorii personali sunt de acord că pentru a mări nivelul de forţă, este necesară utilizarea unor greutăţi libere. Antrenamentele de nivel de forţă sunt cele mai eficiente atunci când utilizatorul are curajul de a folosi greutăţi adecvat de mari în timpul antrenamentului. Această utilizare a Body-Solid este extrem de adecvată pentru a da randament maxim în cadrul antrenamentului! Utilizarea proiectată pentru sălile de antrenament nu impune limite în cadrul antrenamentelor, oferă doar eficienţă!

  Cadrul de presiune Body-Solid este masiv şi redă prin structura sa stabilitate, iar unghiul de înclinare de 7° redă naturaleţea ridicărilor cu greutăţi libere. Pe aparatul de antrenament  se pot efectua exerciţii de genuflexiuni, ridicări cu picioarele întinse, întărirea gambelor, canotaj vertical şi multe alte exerciţii de întărire. În vederea extinderii antrenamentului, utilizaţi orice tip de bancă proiectată pentru efectuarea exerciţiilor cu greutăţi libere (bancă universală Body-Solid – sau negativă: GFID71 sau GFID31), astfel puteţi efectua presiuni din poziţie culcată, presiuni în unghi de înclinare pozitiv şi negativ, precum presiuni efectuate din umeri. Scopul trebuie să fie mărirea mesei musculare, dezvoltarea nivelului de forţă şi formarea corporală.

  Body-Solid Multi-Press Rack este în mod sigur cea mai bună alegere pe care o puteţi face!


  Caracteristici cadru genuflexiuni Body-Solid (GPR370):
   
  - Este masiv, format din plăci sudate pe 4 părţi laterale, fiind un cadru ce garantează masivitatea aparatului de antrenament şi stabilitatea acestuia.
  - Bara încărcată cu greutăţi se poate poziţiona pe aparatul de antrenament în 14 poziţii diferite, limita de greutate fiind 500 kg.
  - Cadrul de susţinere de siguranţă este fabricat din plăci de oţel.
  -. Cadrul vertical are unghi de înclinare de 7° care redă caracterul natural al mişcării corpului uman în timpul unei ridicări.
  - 4 suporturi pentru plăci de greutate Olympic, pentru o depozitare sigură. 
  - Este adecvat pentru utilizarea la domiciliu şi în sala de fitness
  - Structură cadru: vopsit cu lac, profil masiv închis
  - Bară de susţinere greutăţi, sudat pe 4 cadre

  Produs extra:

  - loc de siguranţă pentru susţinere pe 14 poziţii, pe fiecare parte

   Dimensiuni (LxLxÎ):  L: 115 cm x l: 164 cm x î: 188 cm 

  Sarcină maximă: 500 kg

  Greutate proprie:: 65 kg

   

   Optiune:
  GFID71 Univerzális pad - negatív is OB86 Rúd PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) Szorító (50 mm-es átmérő)
  Banca universala
  (GFID71)
  Bara de concurs
  (OB86)
  Disc greutati (50 mm)
  (PL26)
  Dispozitiv de strangere (50 mm)

   
  Link:
   GPR370 descriere cu fotografie (limba engleza) • Numar articol
  GPR370
  Masa
  65 kg/buc
Creare magazin online