Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsCadru de forţă Body-Solid cu aparat de spate şi placă de greutate (GPR378+GLA378+SP200)

GPR378-GLA378-SP200
8 257 RON

Caracterul excepţional al cadrului de forţă este că şi o singură persoană poate lucra cu o greutate mai mare, fără a necesita ajutor. Cadrul de forţă cu opţiunea de aparat spate, ajută la sporirea semnificativă a numărului de exerciţii, limita acestora fiind doar creativitatea. Preţul cadrului de forţă nu conţine bara şi discurile din imagine

Producator:
Body-Solid
 • Cadru de forţă Body-Solid cu aparat de spate şi placă de greutate (GPR378+GLA378+SP200)  Caracterul excepţional al cadrului de forţă este că şi o singură persoană poate lucra cu o greutate mai mare, fără a necesita ajutor. La exerciţiile de bază ale grupurilor de muşchi mai mari (presiuni din poziţie culcată, în diverse unghiuri de înclinare, genuflexiuni, biceps din picioare) există posibilitatea de plasare a barelor de greutate în diverse poziţii. Pinii laterali dau posibilitatea de a lăsa jos/a poziţiona bara în caz de suprasolicitare, ceea ce conferă o siguranţă maximă.

  Cadrul de forţă (GPR378) conţine scripetele de spate cu scripetele inferior (GLA378), precum placa de greutate de 95 kg (SP200)..

  Numărul exerciţiilor efectuate pe cadrul de forţă poate fi mărit dacă comandaţi o bancă universală o, iar pe cadru vom comanda bare de ridicare şi discuri.

  Caracteristici cadru de forţă Body-Solid (GPR378) + aparat de spate (GLA378) + placă greutate (SP200):

  În cazul în care doriţi să amenajaţi o sală de antrenamente mică pentru dvs., şi vă gândiţi la un sistem cu greutăţi libere, atunci un cadru de forţă profesional ar fi opţiunea ideală! Toată musculatura corpului poate fi lucrată şi formată cu ajutorul acesteia – de asemenea i se pot adăuga cu uşurinţă alte module de aparate pentru antrenament. Se pot efectua numeroase exerciţii cu ajutorul acestuia, deoarece bar încărcată cu greutăţi se poate poziţiona pe 18 înălţimi diferite. În cazul de bază, cadrul de antrenament este adecvat pentru exerciţii de genuflexiuni, erupţii şi tracţiuni.

   Pentru cadrul de antrenament se poate comanda banca universală (GFID71 sau GFID31), bară şi discuri, cu ajutorul cărora va creşte semnificativ numărul exerciţiilor ce pot fi efectuate, creativitatea fiind singura limită.

  Structura cadru masivă a aparatului de antrenament, precum fundaţia sa lată împiedică dezechilibrarea în timpul efectuării exerciţiilor. Practica a fost concepută pentru utilizarea la domiciliu!

  Specificaţii:
  Structură cadru: vopsit cu lac, profil masiv închis

  Produse extra:
  Bară tracţiune, bară dreaptă triceps

  Dimensiuni (LxlxÎ):L: 125 cm x l: 117 cm x î: 209 cm 

  Sarcină maximă: 500 kg

   

   

   Optiune:
  GFID71 Univerzális pad - negatív is GFID31 Univerzális pad - negatív is DR378 Tolódzkodó keret a GPR378-hoz LO378 Súlytartó a GPR378-hoz (párban)
  Banca universala si in unghi negativ
  (GFID71)
  Banca universala si in unghi negativ
  (GFID31)
  Cadru de impingere la GPR378
  (DR378)

  Suport pt.greutati la GPR378 (pereche)
  (LO378)
  SCB26 Vádli támasz OB86 Kétkezes rúd (20 kg versenyrúd) PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) Szorító (50 mm-es átmérő)
  Suport gambe
  (SCB26)
  Bara de concurs 20 kg
  (OB86)

  Discuri de greutati (50 mm)
  (PL26)
  Dispozitiv de strangere (50 mm)

      

   

  Cadru de forta Body-Solid GPR378 video:

    • Numar articol
  GPR378-GLA378-SP200
  Masa
  239 kg/buc
Creare magazin online