Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat presa picioare Body-Solid Hack (GLPH1100)

GLPH1100
 • GLPH1100
6 880 RON

Aparatul de împingere pentru picioare Hack face posibilă antrenarea tuturor muşchilor piciorului. Aparatul este ideal pentru genuflexiuni, şi pentru împingeri, prin înclinarea spătarului. 

Producator:
Body-Solid
 • Aparat presa picioare Body-Solid Hack (GLPH1100)


  Trei antrenamente pentru picioare într-un singur aparat! Niciodată nu a fost mai simplă creşterea masei musculare a picioarelor (muşchii pulpelor şi fesieri)! Trebuie doar să poziţionaţi discurile de greutate adecvate dvs. (acestea nu vin împreună cu aparatul, se vor achiziţiona separat), setaţi poziţia presei pentru împingere, apucaţi mânerele antiderapante de pe lateralele scaunelor, şi puteţi începe antrenamentul! Rezultatul va apărea repede, de asemenea producătorul garantează comoditate şi siguranţă!

  Împingere cu picioarele: setaţi poziţia comodă a presei de împingere, (se recomandă setarea în unghi de 90º), apoi poziţionaţi discurile de greutate adecvate pe aparat! Îndoiţi barele laterale de siguranţă şi începeţi antrenamentul! 

  Fese: setaţi poziţia comodă a presei de împingere, (se recomandă setarea în unghi de 90º), apoi poziţionaţi discurile de greutate adecvate pe aparat! Îndoiţi barele laterale de siguranţă şi începeţi antrenamentul!
   
  Genuflexiuni Hack:  Înclinaţi de tot talpa de împingere, aceasta transformându-se într-un suport de picioare comod şi antiderapant. Poziţionaţi discurile de greutate adecvate pe aparat! Îndoiţi barele laterale de siguranţă. Aveţi totul pregătit pentru un antrenament comod şi eficient!
   
  Structura cadrului şi suportul lat împiedică mişcarea în timpul efectuării exerciţiilor. Acest aparat este utilizabil în orice sală de fitness, club sau spaţiu comun. Pentru depozitarea în siguranţă a discurilor de greutate, aparatul vine dotat cu două bare de susţinere. Aparatul nu include adaptorul pentru discurile de greutate, discurile şi elementul de strângere, din imagine.

  Specificaţii:
  - Structură cadru: lăcuit mecanic, structură masivă
  - Perine: burete gros, cu cusătură dublă, învelit în piele ecologică

  Personalizare:

  - Poziţie reglabilă a tălpilor de împingere

  Extra::

  - Spătar pliabil (pentru genuflexiuni Hack)

  Dimensiuni (LxLxÎ): L: 211 cm x l: 87 cm x î: 143 cm

  Masă proprie: 153 kg

   

   

   Optiune:
  PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) Szorító (50 mm-es átmérő)
  Discuri de greutati (50 mm)
  (PL26)
  Dispozitiv de strangere (50 mm)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Link: 
  GLPH1100 descriere cu fotografie (limba engleza) • Numar articol
  GLPH1100
  Masa
  153 kg/buc
Creare magazin online