Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat pentru abdomen şi spate Body-Solid (GCAB360)

GCAB360
 • GCAB360
 • GCAB360
2 380 RON

Aparatul pentru abdomen şi spate Body-Solid asigură antrenarea muşchilor abdominali şi ai spatelui în sistem cu greutăţi libere. (aparatul nu conţine discurile de greutate din imagine). 

Producator:
Body-Solid
 • Aparat pentru abdomen şi spate Body-Solid (GCAB360)

   

  Asigură antrenarea muşchilor abdominali şi a spatelui inferior în sistem cu greutăţi libere. La alegerea exerciţiului, este important rolul jucat de înclinarea trunchiului în faţă sau în spate. Poziţia piciorului şi scaunul comod se adaptează caracteristicilor corporale ale utilizatorului. Acest aparat de antrenament cu dublă funcţie şi cu preţ avantajos face posibilă antrenarea concomitentă a două grupe musculare (abdomen, partea inferioară a spatelui). Această aplicaţie cu discuri de greutate redă atmosfera din sălile de fitness bine echipate. Aparatul pentru abdomen şi spate Body-Solid (GCAB360) are un cadru care coincide cu structura de cadru a aparatelor fitness profesionale comercializate de firma noastră. Sistemul de mişcări a aparatului pentru abdomen şi spate Body-Solid (GCAB360) poate fi reglat în 26 poziţii diferite cu ajutorul sistemului de blocare rapid de pe aparat. Datorită dezvoltării moderne, în acelaşi timp se pot întări muşchii spatelui, peretele abdominal, iar corpul poate deveni mai flexibil. Pe aparat se pot poziţiona discuri cu diametru interior de 30 mm şi 50 mm (cu ajutorul adaptorului de discuri OAS14). Adaptoarele, discurile de greutate şi elementele de strângere se pot comanda separat.

   

   

  Caracteristici aparat pentru abdomen şi spate Body Solid (GCAB360):

  - Perine ultra groase DuraFirm™ pentru un confort maxim. - Pentru o mişcare precisă din punct de vedere biomecanic, spătarul şi scaunul fac un unghi de închidere de 30 grade

  - Structura cadrului este fabricată din plăci de oţel cu perete gros - Sistemul de mişcare al aparatului este foarte uşor de reglat

  - Cu ajutorul braţului de ridicare reglabil, se pot antrena în acelaşi timp muşchii abdomenului şi ai spatelui

  - Se poate utiliza atât la domiciliu cât li în săli de fitness.  

   

  Specificaţii:

  - Structură cadru: lăcuit mecanic, structură masivă - Perine: burete gros, cu cusătură dublă, învelit în piele ecologică Personalizare:  

  - Sistem de mişcare reglabil

  - Poziţie reglabilă a rolelor de burete

  Dimensiuni (LxLxÎ): L: 153 cm x l: 117 cm x î: 110 cm 

  Masă proprie: 31 kg

   

   

   Optiune:
  PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) Súlytárcsa adapter 30 mm-ről 50 mm-re (OAS14) Szorító (50 mm-es átmérő)
  Discuri de greutati (50 mm) (PL26) Adapter pt.discuri de greutati de la 30 mm-50 mm (OAS14) Dispozitiv de strangere (50 mm)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Link: GCAB360 descriere cu fotografie (limba engleza)

 • Numar articol
  GCAB360
  Masa
  31 kg/buc
Creare magazin online