Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsSuport de împingere cu spătar Body-Solid (GVKR60)

GVKR60
1 798 RON

Suportul de împingere Body Solid antrenează muşchii pieptului, ai tricepsului, umerilor şi spatelui. A fost creat astfel încât să poată antrena eficient muşchii abdominali fără a pune sarcină pe partea inferioară a spatelui.

Producator:
Body-Solid
 • Suport de împingere cu spătar Body-Solid (GVKR60)


  Este un exerciţiu de bază excelent pentru întărirea muşchilor trunchiului superior. Poziţia corporală adoptată pe parcursul exerciţiilor de împingere determină care muşchi va lucra mai mult (piept sau triceps). Prin diferite exerciţii de ridicare a picioarelor, putem antrena în mod eficient muşchii abdominali.

  Suportul de tracţiune Body-Solid (GVKR60) a fost creat astfel încât să poată antrena eficient muşchii abdominali fără a pune sarcină pe partea inferioară a spatelui. Cadrul de ridicare a picioarelor este adecvat pentru a îndepărta perniţele de grăsime din jurul abdomenului. Cu ajutorul suporturilor de picioare de pe aparatul Body Solid antrenamentul poate fi efectuat uşor şi comod. Datorită spătarelor groase si comode DuraFirm™ senzaţia de oboseală apare mai târziu în timpul antrenamentului, astfel muşchii abdominali se pot antrena mai mult. Aparatul de împingere/tracţiune Body Solid este prevăzut pe ambele părţi cu mânere, cu ajutorul cărora se pot forma muşchii tricepsului, ai umerilor şi ai pieptului. Aparatul Body-Solid este prevăzut cu cadru de oţel întărit pe patru părţi, care asigură durabilitatea, masivitatea şi stabilitatea aparatului fitness.

  Caracteristici aparat de împingere Body-Solid (GVKR60):
   
  - Elemente de urcare sigure şi antiderapante
  - Perine groase tip DuraFirm™ pentru spătar şi antebraţ
  - mânere comode şi masive
  - Ideal pentru antrenamentul la domiciliu şi în săli fitness

  Specificaţii:

  - Structură cadru: lăcuit mecanic, structură masivă
  - Perine: burete gros, cu cusătură dublă, învelit în piele ecologică

  Dimensiuni (ÎxLxL): î: 153 cm x L: 94 cm x l: 61 cm

  Masă proprie: 28 kg

   

  Link: GVKR60 descriere cu fotografie (limba engleza)


 • Numar articol
  GVKR60
  Masa
  28 kg/buc
Creare magazin online