Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsCadru de Forţă Body-Solid (GPR378)

GPR378
4 335 RON

Caracterul excepţional al cadrului de forţă este că şi o singură persoană poate lucra cu o greutate mai mare, fără a necesita ajutor. Cadrul de forţă GPR378 cu opţiunea de aparat spate, ajută la sporirea semnificativă a numărului de exerciţii, limita acestora fiind doar creativitatea. Preţul cadrului de forţă nu conţine bara şi discurile din imagine!

Producator:
Body-Solid
 • Cadru de Forţă Body-Solid (GPR378)  Caracterul excepţional al cadrului de forţă este că şi o singură persoană poate lucra cu o greutate mai mare, fără a necesita ajutor. La exerciţiile de bază ale grupurilor de muşchi mai mari (presiuni din poziţie culcată, în diverse unghiuri de înclinare, genuflexiuni, biceps din picioare) există posibilitatea de plasare a barelor de greutate în diverse poziţii. Pinii laterali dau posibilitatea de a lăsa jos/a poziţiona bara în caz de suprasolicitare, ceea ce conferă o siguranţă maximă.

  Numărul exerciţiilor efectuate pe cadrul de forţă poate fi mărit dacă comandaţi pentru acesta un aparat de spate, o placă de greutate, o bancă universală şi bară de tracţiuni, prevăzută cu discuri. Preţul cadrului de forţă nu conţine bara şi discurile din imagine!

  Caracteristici cadru de forţă Body-Solid (GPR378):

  În cazul în care doriţi să amenajaţi o sală de antrenamente mică pentru dvs., şi vă gândiţi la un sistem cu greutăţi libere, atunci un cadru de forţă profesional ar fi opţiunea ideală! Toată musculatura corpului poate fi lucrată şi formată cu ajutorul acesteia – de asemenea i se pot adăuga cu uşurinţă alte module de aparate pentru antrenament. Se pot efectua numeroase exerciţii cu ajutorul acestuia, deoarece bar încărcată cu greutăţi se poate poziţiona pe 18 înălţimi diferite. În cazul de bază, cadrul de antrenament este adecvat pentru exerciţii de genuflexiuni, erupţii şi tracţiuni.

  Pentru cadrul de antrenament şi pentru aparatul de spate, se poate comanda un aparat de spate (GLA378), placă de greutate de 90 kg (SP200), bancă universală (GFID71 sau GFID31), bară şi discuri, cu ajutorul cărora va creşte semnificativ numărul exerciţiilor ce pot fi efectuate, limita lor fiind creativitatea.

  Structura cadru masivă a aparatului de antrenament, precum fundaţia sa lată împiedică dezechilibrarea în timpul efectuării exerciţiilor. Practica a fost concepută pentru utilizarea la domiciliu.

  Specificaţii:
  Structură cadru: vopsit cu lac, profil masiv închis

  Produs extra:
  Bară de tracţiune, bară dreaptă pentru triceps

  Dimensiuni (LxlxÎ): L: 125 cm x l: 153 cm x î: 209 cm 

  Sarcina proprie:  95 kg

   

   Optiune:
  GLA378 Hátcsiga a GPR378-hoz, lapsúly nélkül SP200: 90 kg lapsúly a GLA378 / GLA388S-hez DR378 Tolódzkodó keret a GPR378-hoz LO378 Súlytartó a GPR378-hoz (párban)
  Aparat spate la GPR378,fara placi de greutati
  (GLA378)

  Placi de greutati la GLA378 / GLA388S
  (SP200)

  Cadru de impingere GPR378
  (DR378)

  Suport pt.greutati la GPR378(pereche)
  (LO378)
  GFID71 Univerzális pad - negatív is OB86 Kétkezes rúd (20 kg versenyrúd) PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) SCB26 Vádli támasz
  Banca universala la
  (GFID71)

  Bara de concurs de 20 kg 
  (OB86)

  Discuri de greutati (50 mm)
  (PL26)
  Suport gambe
  (SCB26)

   


  Body-Solid GPR378 cadru de forta video:

   

 • Numar articol
  GPR378
  Masa
  115 kg/buc
Creare magazin online