Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsOMA Eternity 5101CA banda de alergare

-15%
OMA Eternity 5101CA banda de alergare
 • OMA Eternity 5101CA banda de alergare
2 999 RON
Promoție: 2 535 RON
Început: 12.06.2020   În limita stocului!

Ușor de asamblat, înclinare reglabilă, banda de alergare electrică,pentru uz casnic.

 

 • OMA Eternity 5101CA banda de alergare

   

   

  Pentru a maximiza performanța!

   

  OMA entry 5110CA este unul dintre cele mai simple și mai eficiente modele banda de alergare electrice. Spre deosebire de alergarea în aer liber, oferă un antrenament  confortabil și excelent în casa noastră.

  Antrenamentul pe banda de alergare este un mod eficient de a atinge obiectivele de fitness, pentru a forma muschii si corpul, pentru a îmbunătăți rezistenta în timp ce se arde caloriile. Cea mai buna alegere pentru incepatori de fitness de casa.

  Bucurați-vă de performanța motorului și de avantajele sale în timpul antrenamentului,funcționare liniștită și lină. Motorul de 3 cai putere oferă o viteză maximă de 16 km / h cu un unghi de înclinare reglabil de 10%.

  Reprezintă un raport preţ-calitate excepționala.

  Are suprafata de alergare 42 x 125 cm,cu suprafata antialunecare pentru siguranță și confort absolut. Datorită sistemului  de elastometru,absoarbe vibraţiile dăunătoare!

  Capacitatea maxima de incarcare de 100kg.

  Capacitatea sa de încărcare și designul robust asigură o stabilitate excelentă pentru antrenamentul de zi cu zi. Construcția din oțel gros și designul larg al tălpii oferă stabilitate sigură și durabilitate excelentă.

  Programe de antrenament.

  Are un monitor cu iluminare de fundal albastru pentru urmărirea starei de antrenament. Cele 12 de presetări oferă o varietate de experientă in antrenament pentru toți utilizatorii.

  Pulsometru.

  Frecvența cardiacă măsurată vă va ajuta să vă antrenați mai eficient. Tot ce trebuie să faceți este să prindeti din când în când senzorii încorporați în mânerul suportului de consola.Astfel puteti urmări ritmul cardiac pe ecran!

  Sistem pliere în plan vertical
  Ajută la stocare în spaţii mai mici.

  Condiţii de garanţie: 12 luni

 • Numar articol
  OMA-5101CA
Creare magazin online