Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsPowerline suport de tractiune/impingere (PVKC83X)

PVKC83X
1 450 RON

Powerline suport de tractiune/impingere (PVKC83X)

Producator:
Powerline
 • Suport de tracţiune/împingere Powerline


  Este un exerciţiu de bază excelent pentru întărirea muşchilor trunchiului superior. Poziţia corporală adoptată pe parcursul exerciţiilor de împingere determină care muşchi va lucra mai mult (piept sau triceps). Prin diferite exerciţii de ridicare a picioarelor, putem antrena în mod eficient muşchii abdominali. 

  Poate asigura un antrenament eficient al întregului trunchi superior. Pe parcursul împingerilor, poziţia corpului determină numărul muşchilor activaţi şi importanţa acestora, iar în timpul tracţiunilor, lăţimea de prindere şi poziţia palmelor decid în ceea ce priveşte importanţa antrenamentului. Este posibil şi antrenarea abdomenului.

  Suportul de tracţiune Powerline (PVKC83X) a fost creat astfel încât să poată antrena eficient muşchii abdominali fără a pune sarcină pe partea inferioară a spatelui. Cadrul de ridicare a picioarelor este adecvat pentru a îndepărta perniţele de grăsime din jurul abdomenului. Cu ajutorul suporturilor de picioare de pe aparatul Powerline antrenamentul poate fi efectuat uşor şi comod. Datorită spătarelor groase si comode DuraFirm™ senzaţia de oboseală apare mai târziu în timpul antrenamentului, astfel muşchii abdominali se pot antrena mai mult. Aparatul de împingere/tracţiune Powerline este prevăzut pe ambele părţi cu mânere, cu ajutorul cărora se pot forma muşchii tricepsului, ai umerilor şi ai pieptului. Aparatul Powerline este prevăzut cu cadru de oţel întărit pe patru părţi, care asigură durabilitatea, masivitatea şi stabilitatea aparatului fitness.Aparatul se poate folosi si in sali fitness.  Specificaţii:

  - Structură cadru: lăcuit mecanic, structură masivă
  - Perine: burete gros, cu cusătură dublă, învelit în piele ecologică


  Dimensiuni (ÎxLxL): î: 211 cm x L: 67 cm x l: 94 cm

  Masă proprie: 29 kg

  Link: PVKC83X descriere cu fotografii (limba engleza)

   

   

 • Numar articol
  PVKC83X
  Masa
  29 kg/buc
Creare magazin online