Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsCadru de forţă Powerline (PPR200X)

PPR200X
2 240 RON

În cazul în care doriţi să amenajaţi o sală de antrenamente mică pentru dvs., şi vă gândiţi la un sistem cu greutăţi libere, atunci un cadru de forţă profesional ar fi opţiunea ideală! Toată musculatura corpului poate fi lucrată şi formată cu ajutorul acesteia – de asemenea i se pot adăuga cu uşurinţă alte module de aparate pentru antrenament.

Producator:
Powerline
 • Cadru de forţă Powerline (PPR200X)  În cazul în care doriţi să amenajaţi o sală de antrenamente mică pentru dvs., şi vă gândiţi la un sistem cu greutăţi libere, atunci un cadru de forţă profesional ar fi opţiunea ideală! Toată musculatura corpului poate fi lucrată şi formată cu ajutorul acesteia – de asemenea i se pot adăuga cu uşurinţă alte module de aparate pentru antrenament. Se pot efectua numeroase exerciţii cu ajutorul acestuia, deoarece bar încărcată cu greutăţi se poate poziţiona pe 18 înălţimi diferite. În cazul de bază, cadrul de antrenament este adecvat pentru exerciţii de genuflexiuni, erupţii şi tracţiuni.
   
  Se poate comanda pentru cadrul de antrenament o bancă universală (PFID130X), aparat de spate cu scripete superior-inferior (PLA200X), plăci de greutate aferente, bară pentru 2 mâini şi discuri, cu ajutorul cărora va creşte în mod semnificativ numărul exerciţiilor ce se pot efectua.

  Structura cadru masivă a aparatului de antrenament, precum fundaţia sa lată împiedică dezechilibrarea în timpul efectuării exerciţiilor. Practica a fost concepută pentru utilizarea la domiciliu!

  Specificaţii:
  Structură cadru: vopsit cu lac, profil masiv închis

  Dimensiuni (LxLxÎ): L: 112 cm x l: 117 cm x î: 209 cm 

  Masa proprie: 58 kg

   

   Optiune:
  PFID130X Univerzális pad PLA200X Hátcsiga lapsúly nélkül a PPR200X-hez OB86 Rúd PL26 Súlytárcsák (50 mm)
  Banca universala
  (PFID130X)
  Aparat spate fara placi de greutati la
  a PPR200X
  (PLA200X)
  Bara concurs
  (OB86)
  Disc greutati (50 mm)
  (PL26)
  BC2 Súlytartó a PPR200X-hez (párban)
  Suport greutati la PPR200X,pereche
  (BC2)

   
  Link:
   PPR200X descriere cu fotografie (limba engleza)  PPR200X video:

 • Numar articol
  PPR200X
  Masa
  65 kg/buc
Creare magazin online