Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsAparat de îndoire/întindere picioare tip şezut Body-Solid (GCEC340)

GCEC340
 • GCEC340
2 470 RON

Aparat pentru antrenarea muşchilor piciorului, prin întindere şi îndoire. (Preţul aparatului nu conţine greutăţile din imagine.)

Producator:
Body-Solid
 • Aparat de îndoire/întindere picioare tip şezut Body-Solid (GCEC340)

   

  Întărirea muşchilor pulpelor (spate şi faţă), precum formarea lor, nu a fost niciodată mai simplă. Trebuie doar să plasaţi discurile de greutate ideale (nu vin împreună cu aparatul, se vor achiziţiona separat), reglaţi perinele de genunchi şi de spate în poziţie comodă, apucaţi mânerele antiderapante de pe lateralul aparatului şi începeţi antrenamentul!

  Întindere pulpe:  Îndepărtaţi de pe aparat perina pentru genunchi şi aşezaţi-o în orificiul din spatele spătarului. Scoateţi mânerul de fixare din cadru şi împingeţi în faţă bara de susţinere a discurilor, apoi reaşezaţi mânerul în cadru! Lăsaţi în jos mânerul perinelor de picioare şi începeţi antrenamentul!

  Îndoire pulpe:  La începutul exerciţiului bara de susţinere a greutăţii trebuie să fie în spatele mânerului de fixare. Setaţi poziţia perinei de genunchi aşa cum vă este comod, specificaţi sistemul de mişcare al exerciţiului, apoi aşezaţi călcâiele pe rola de burete! Începeţi antrenamentul!

  În vederea unei eficienţe mai sporite, sistemul de mişcare a exerciţiilor este uşor de soluţionat. Rezultatul va apărea rapid, iar confortul şi siguranţa asigurata de producător nu vor întârzia să apară.

  Cadrul masiv al aparatului şi suportul lat împiedică mişcarea în timpul antrenamentului. Este ideal pentru antrenamentul la domiciliu şi în sălile fitness. Aparatul nu vine însoţit de adaptorul pentru discuri din imagine (OAS14), de greutăţi şi de elementul de strângere.

  Specificaţii: - Structură cadru: lăcuit mecanic, structură masivă - Perine: burete gros, cu cusătură dublă, învelit în piele ecologică

  Personalizare: - Poziţie reglabilă a spătarului - Poziţie reglabilă a rolelor de burete pentru genunchi - Sistem de mişcare reglabil

  Dimensiuni (LxLxÎ): L: 125 cm x l: 107 cm x î: 94 cm 

  Masă proprie: 44 kg

   

   

   

   Optiune:
  PL26 Súlytárcsák (50 mm-es átmérő) Súlytárcsa adapter 30 mm-ről 50 mm-re (OAS14) Szorító (50 mm-es átmérő)
  Discuri de greutati (50 mm) (PL26) Adapter pt.discul de greutate de la 30 mm-50 mm (OAS14) Dispozitiv de strangere (50 mm)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Link: GCEC340 descriere cu fotografie (limba engleza)

 • Numar articol
  GCEC340
  Masa
  44 kg/buc
Creare magazin online