Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsBanda de alergare OMA Skyline E7 Profession (3050CA)

 Banda de alergare OMA Skyline E7 Profession (3050CA)
 • Banda de alergare OMA Skyline E7 Profession (3050CA)
13 200 RON

OMA Skyline E7 Profession este cel mai puternic si cel mai recent model din gama de aparate pentru uz domiciliu. Recomandam de asemenea si pentru sali mai mici de fitness sau hoteluri cu centre wellness.

Producator:
oma
 • Banda de alergare OMA Skyline E7 Profession (3050CA)

   

  OMA Skyline E7 Profession este cel mai puternic si cel mai recent model din gama de aparate pentru uz domiciliu. Recomandam de asemenea si pentru sali mai mici de fitness sau hoteluri cu centre wellness.

  Puterea motorului: motor actionare AC cu maxim 6 CP

  Cu un motor puternic de 6 CP, cu o viteza maxima de 22 km / h si un unghi de inclinare de 15%,ofera raport calitate-pret foarte bun. O alegere excelenta pentru mers, jogging si alergare.

  Suprafata de alergare: 58 cm x 154 cm

  Are o suprafata de alergare mare si confortabila de 1504 x 580 mm cu o suprafata ortopedica de 3,3 mm care asigura confort, siguranta si confort absolut si la antrenamente de mai mare intensitate.Aceasta banda larga,ofera sentimentul alergarii pe asfalt dar fara efectele secundare nocive,pentru genunchi, spate si articulatii.Banda de alergare este deja lubrifiata din fabrica, astfel incat aparatul poate fi folosita imediat dupa asamblarea acestuia.

  Capacitate maxima de incarcare: 160 kg

  Capacitatea ridicata de incarcare si designul robust asigura o stabilitate excelenta pentru antrenamentele de zi cu zi si pentru sarcini de lunga durata.Greutatea maxima a utilizatorului de 160 kg trebuie luat in serios! Utilizarea aparatului persoanelor cu peste 160kg este interzisa!

  Programe de antrenemente

  Cele 36 de programe prestabilite, 3 programe auto-editate, ofera o experienta variata de antrenament pentru toti utilizatori.Pe langa programele de antrenament integrate, puteti crea propriul program de antrenament, specificand doar durata si distanta antrenamentului dorit.Viteza benzii si a unghiului benzii de alergare vor varia in functie de tipul de program. Navigarea intre antrenamente este simpla șs rapida.

   

  Design robust,stabil

  Greutatea aparatului determina stabilitatea sa, cu cat este mai greu, cu atat mai stabila este banda de alergare. Greutatea de 205 kg este peste medie, ceea ce asigura un antrenament sigur si stabil pentru toata lumea, chiar si in timpul sesiunilor de antrenament intensiv.

  Monitor LCD de 8 "

  Pe ecranul LCD de 8 ", cu monitor albastru, puteti urmari starea de antrenament. Functiile sale personalizate sunt concepute astfel incat cu usurinta,doar urmarind miscarea,sa se potriveasca cu obiectivele dvs. de fitness.

  Proiectat si pentru uz profesional

  Proiectat pentru o utilizare intensiva, OMA Skyline E7 Profession este ideala pentru utilizare profesionala si pentru antrenamente intensive la domiciliu. Recomandam si pentru sali mai mici de fitness si pentru hoteluri!

  Masurarea pulsului

  Pulsul masurat va va ajuta sa lucrati mai eficient. Tot ce trebuie sa faceti este sa prindeti detectoarele de metal incorporate in manerul consolei. Scoateti maximum din antrenementele dumneavoastra,urmariti ritmul cardiac pe ecran.

  Garantie

  Pentru uz casnic: 24 de luni
  Pentru uz profesional: 12 luni

 • Garantie
  24 luni
  Motor
  6 cp
  Maxim kg.
  160
  Viteza
  0-22
  Inclinatie
  15
  Marimea covorului
  154x58
  Masa proprie
  205
  Numar articol
  oma-3050CA-futopad
  Masa
  205 kg/buc
Creare magazin online