Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletekBH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptika

ÚJ
BH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptika
 • BH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptika
 • BH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptika
4 935 RON
 • BH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptika


  INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

  Jó felszereltség, renszeres használathoz!

  A BH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptika hátsókerekes hajtásrendszerű és modern kialakítású biztonságos és stabil edzést biztosít intenzív használat során minden felhasználó számára. Nyitott vázszerkezete megkönnyíti az elliptikus trénerre történő fel- és leszállást.


  A BH Fitness Crystal 2.0 Dual elliptikában m
  egtalálhatóak a fitness technológia legújabb vívmányai, mint például:

  Egészség és szórakozás

  Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. A BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness Crystal 2.0 tervezésének köszönhetően a jövő elliptikus tréner tecnológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással.

  Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást. Edzés közben a megfelelően beállított edzésprogram mellett  nézhet filmet, televíziós műsort, chatelhet, böngészhet ellenőrizheti az e-maileket, olvashat e-könyveket, online boltban vásárolhat vagy hallgathatja a zenéit.

  Könnyen kezelhető monitor

  Segít a célkitűzések megvalósításában. Könnyen használható konzol előre beállított programokkal és a megfelelő otthoni edzéshez szükséges funkciókkal. Válasszon az előre beállított 12 edzésprogram közül vagy használja a 24 intenzitási szint egyikét.

  A konzol táblagép tartója megfelelő biztonságot nyújt okoseszköze számára.

  XXL méretű, csúszásmentes lábtartók 

  Az új fejlesztésű nagyméretű lábtartó pedálok felülete csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket biztosíthatnak.

  Csúszásmentes műanyag lábtartók összhangban vannak az EN957 előírásokkal, feladatuk csökkenteni a sérülések elkerülését.

  Kényelem, egyenletes és intenzív edzés

  A BH Fitness Crystal 2.0 Dual 43,5 cm-es lépéshossza és a a pedálok közötti 18 cm-es távolság intenzív és természetes edzést biztosít. Kényelmes és egyenletes mozgásról a 18 kg-os lendkerék gondoskodik.

  Robusztus, túlméretezett váz kialakítása stabilitást és tartósságot nyújt.

  Kényelem és teljesítmény

  Halk, akár a suttogás – mágneses ellenállás állításának köszönhetően. A BH által kifejlesztett mágneses fékrendszer gyorsan és halkan biztosítja az edzéshez megfelelő hajtási ellenállást.

  Erős és bordázott Poly-V szíjhajtásnak köszönhetően a Nexor Plus hajtása nem igényel karbantartást, a pedálozás sima és csendes működést biztosít otthonában.

  HRC pulzus kontrollált edzés

  Pulzus által vezérelt programok. Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez. Automatikusan szabályozza az intenzitási szintet edzés közben. Pulzusmérő övvel összekapcsolható.

  Elhelyezése és mozgatása kerekeken.

  Könnyedén mozgathatja otthonában a váz elején található szállító kerekek segítségéve.

  Terhelhetőség

  Hosszú élettartalomra tervezve. Forgórészeknél erősebb csapágyak, csúszásmentes pedálok. 150 kg-os maximális felhasználhatóság.

  Garancia

  2 év általános garancia otthoni felhasználásra.

   

 • Cikkszám
  G2383N
  Státusz
  ÚJ    

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés