Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek



BH Fitness i.Cross3000 Dual elliptikus tréner

 BH Fitness i.Cross3000 Dual elliptikus tréner
 • BH Fitness i.Cross3000 Dual elliptikus tréner
 • BH Fitness i.Cross3000 Dual elliptikus tréner
10 349 RON

Fronthajtásos ellipszis tréner, minimális pedál közötti távolsággal a még komfortosabb edzés érdekében. Alkalmas intenzív edzésekhez. A magasabb felhasználóknak a fronthajtásos elliptika komfortosabb edzést biztosít mint a hagyományos hátsó lendkerekes.

 • BH Fitness i.Cross 3000 Dual elliptikus tréner (WG880)

   

  BH Fitness Android kompatibilitásExtra széles lépéshossz (53cm), levegős-mágneses hajtás, intenzív használat, 150 kg-os teherbírás!

  Tudtad, hogy a BH Fitness i.Cross 3000 a legátfogóbb és legintenzívebb edzést biztosíthatja?


  A BH Fitness i.Cross3000 Dual egyedülálló lehetőséget kínál fogyáshoz, kalória égetéshez és   izom-állóképesség növeléséhez rövid idő alatt. Garantálható az eredmény! A többi hagyományos elliptikus trénerrel szemben intenzívebb és komfortosabb edzést biztosíthat rövidebb idő alatt az egyedülálló A + M2 Resistance system (levegő + mágnes) halytásnak és a minimális pedál közötti távolságnak és a HIIT edzési koncepciónak köszönhetően.

  A BH Fitness i.Cross3000 Dual Fronthajtásos ellipszis tréner a HIIT HOME kollekció edzés részeként vagy önállóan is használható. Alkalmas intenzív otthoni edzésekhez.

  A BH Fitness i.Cross3000 Dual egy igazi, erőteljes agresszív edzésekhez tervezett elliptikus tréner Front Drive hajtással. A Front Drive (elülső lendítőkerék) hajtásnál a sarok kissé megemelkedik, így a comb és a vádli nagyobb terhelést kap. Előnye, hogy jobban igazodik a mozgás, utánozza a természetes lépést és csökkenti a hát terhelése is. Elliptikus mozgás, több mint 200 izom edzése az ellipszis tréner használatával.

  A BH Fitness i.Cross3000 Dual kényelmes természetes mozgást biztosít, köszönhetően az nagy méretű, csúszásmentes pedálok közötti minimális távolságnak (15 cm), amely nagymértékben csökkenti a csípő feszítő mozgását. A XXL hosszúságú 53 cm lépéshossz kényelmes használatot biztosít kihívást jelentő intenzív feladatok közben is. ÚJ levegős és mágnesfékes együttes hajtása teljesen egyenletes mozgást biztosít a térdeknek, ízületeknek hosszabb edzések során is. Legjobb választás a kezdők, haladó és otthoni fitness rajongók számára, hogy fejlesszék erőnlétüket és tudásukat.

  BH Fitness i-Cross 3000 levegős rendszer HIIT WORKOUT edzési rendszer (opcionális)

  A HIIT (High Intensity Interval Training) BH Fitness által kifejlesztett új edzési koncepció, mely személyi edzők, intenzív edzéhez, egyénre szabott tanácsadást biztosítanak. Csak 24 perc naponta, mely 12 perc kardio és 12 perc alakformáló edzésből áll. Így nem csak növelhető az aerob kapacitás, de nagymértékben segítheti a zsírégetést, javíthatja az állóképességet és fokozza az izomtömeget. Napi 24 perc, 3 nap/hét, 10 héten át. Bővebben: http://www.hiitbybh.com

  Monitor és programok

  A HIIT edzéshez kialakított monitor már magában foglal egy vizuális jelző rendszert az optimalizált edzés érdekében. Három szín kijelzés az edzési követelménytől függően (zöld - komfort zóna, sárga - a megfelelő edzés igény és vörös - a nagyon magas intenzitás) jelenik meg. Nagyon intuitív rendszer amely azonnali visszajelzést ad a felhasználónak az edzés teljesítményéről.


  BH Fitness i-Cross 3000 hajtási rendszerA&M2 mágneses légfék rendszer

  A BH Fitness által kifejlesztett mágnesfék rendszer levegős ellenállási hajtással kombináltak így az ellenállás az edzés intenzitásával arányosan változik. Enne rendszernek a lényege, hogy a levegő változása növeli az ellenállási szintet így fejlődőképesebb edzést tesz lehetővé, gyakorlatilag az ellenállási szint sokszorosra növelhető! Minél erősebbé válik a hajtás annyival nöl az ellenállás szintje is, így akár az 500W-ot is leérhetjük ellenőrzött edzések során.

  BH Fitness i-Cross 3000 tengely rendszerNagy és minőségi csapágyak

  A BH Fitness által a forgó részeknél használt erős, nagy csapágyak tartós kialakítást,  kiegyensúlyozott, pontos vezetést, egyben sima és természetes pedálozási mozgást biztosítanak. Az Arco alsó védelem rendszer pedig megakadályozza a kisiklást.

  Kiváló szerkezet

  A 3 mm vastag megerősített vázszerkezet nagyobb testsúlynál és intenzív edzések során is biztosítja a kiváló stabilitást. 

  Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik.
  Az i.Concept a BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness i.Concept tervezésének köszönhetően a jövő elliptika technológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással.

  BH Fitness I.concept rendszerÚJ! Dual i.Concept szórakoztató alkalmazásokkal és motiváló fitness edzésekkel. Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást okostelefon vagy tableten keresztül (Bluetooth modul USB csatlakozóval). Legújabb kompatibilis applikációk: BH by Kinomap, Run on Earth, Cycling on Earth, BH trainer, Webathletics, FitConsole és Tread Monitor. Edzés közben a megfelelően beállított edzésprogram melett élvezheti az összes Apple vagy Android alkalmazást: chatelhet, szörfözhet az interneten, ellenőrizheti az e-mail-ket, olvashat e-könyveket, online boltban vásárolhat, letölthet új alkalmazásokat, videót, televíziót vagy mozi műsorokat nézhet, stb.

  A BH Fitness Dual készülékek kompatibilis az iOS és Android okostelefonok és tablet készülékekkel Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül.


  BH Fitness i.Cross3000 Dual elliptikus tréner jellemzők:

  • Rendszeres otthoni használatra ajánlott
   Legjobb választás a kezdők, haladó és otthoni fitnesz rajongók számára, erőteljes edzésekhez.
  • Front Drive hajtás
   A természetesebb mozgás érdekében.
  • A&M2 Ellenállás rendszer
   Levegő és mágnesfék kombinált hajtási rendszer a legsimább mozgás érdekében.
  • Masszív megerősített vázszerkezet
   Forgórészeknél nagy teherbírású csapágyak, csúszásmentes pedálok. Biztonságosan nagyobb terhelhetőség. Hosszantartó sima és természetes mozgás.
  • Egyszerű használat
   Egyszerű és gyors hozzáférést biztosít az edzéshez.
  • 2 kijelzős monitor
   Felső képernyőn a HIIT edzések. Alsó képernyő az egyéb program variációkhoz.
  • HRC pulzus kontroll edzés (4db)
   Szívritmus szabályozás pulzus által vezérelt programmal. Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez. Automatikusan szabályozza az intenzitási szintet edzés közben.
  • Egyéni profilok ( uPrg ) - 5 db
   Szabadon szerkeszthető program lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kialakítsa saját edzés profilját.
  • Recovery teszt (RT)
   Fizikai forma ellenőrzése egyszerűen és könnyedén.
  • Random program (RP)
   Kényelmes , a gép által kiválasztott véletlenszerű programok minden egyes alkalommal.
  • Kézi pulzusmérés a belső karokon
   Kényelmes és egyszerű használat érdekében.
  • Vezeték nélküli mellkasi öves pulzusmérés (opcionális) 5 kHz rádiófrekvenciás
   Lehetővé teszi a kényelmes, nagy intenzitású, pulzuskontrollált edzést a monitoron, vagy a mobil eszközön.
  • Pulzusszám ellenőrzés a smarphone vagy tablet segítségével
   Bluetooth pulzusmérő (nem tartozék) segítségével. Okostelefonon vagy tableten keresztül ellenőrizze a pulzusszámot.
   * A pulzusszám nem jelenik meg a monitoron képén.
   ** Csak Bluetooth 4.0. támogatott okostelefonok és tablet keresztül ellenőrizhet.
  • DualKit i.Concept rendszer (DualKit USB opcionális)
   Győzz vagy veszíts! Az interaktív programok segítségével fenntarthatjuk a motivációt és a versenyszellemet, illetve segít legyőzni a lustaságot.
  • Closer csúszásgátló XXL pedálok
   Természetesebb edzés pozíció érdekében. Segít, hogy megtalálják a legjobb edzési pozíciót a kormány karoktól, a kényelmes és egyenletes mozgás érdekében.
  • Ergonomikus kialakítású karok
   Kényelmes mozgást biztosít minden testmagassághoz.
  • Integrált, nagy teljesítményű ventilátor
   Adja meg magának a kellemes hűtés érzését edzés közben.
  • Pedálok közötti minimális távolság
   Lehetővé teszi, a természetes mozgást.
  • Elhelyezése és mozgatása kerekeken
   Elhelyezése és mozgatása kerekeken, könnyű mozgatás az otthonunkban.
  • HIIT kompatibilitás
   Így nem csak növelhető az aerob kapacitás, de nagy mértékben segítheti a zsírégetést, javíthatja az állóképességet és fokozza az izomtömeget.


  Specifikáció

  • Hossz: 158cm
  • Szélesség: 67cm
  • Magasság: 175cm
  • Súly: 95 kg
  • Lendkerék súlya: 35 kg
  • Maximális terhelés: 150 Kg
  • Pedálok közötti távolság: 15 cm
  • Lépéshossz: 53 cm
  • Kompatibilitás okostelefon, tablet és kiegészítők (DUAL KIT OPCIÓ):
   IOS kompatibilis készülékek: iPod touch (5. generáció), iPhone 4, iPad 2, iPad mini és ezeknél újabb.
   Android készülékek: Android 4.3, 4.4 vagy újabb készülékekkel. 4,3" képernyő mérettel vagy nagyobbal működhet optimálisan.


  Garanciális feltételek otthoni használatra:

  • 2 év általános garancia
 • Cikkszám
  BH-EL-056

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés