Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletekBH Professional L150 - Ülő tricepszgép

BH-Professional-L10-Ulo-tricepszgep
 • BH-Professional-L10-Ulo-tricepszgep
15 200 RON

  Aparatul triceps este utilizată pentru a antrena în mod sigur și eficient mușchii tricepsului brațului superior. Prin întinderea antebrațului, întregul triceps poate fi antrenat și format în mod eficient.

 • BH Professional L150 - Ülő tricepszgép

  A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  A BH Professional L150 - tricepszgép gép segítségével biztonságosan és hatékonyan történik a felső kar tricepsz izmok edzése. Az alkar nyújtásával a tricepsz egészét eredményesen meg lehet edzeni, formálni. A testhelyzet változtatásával növelhető a mellizomra ható edzés intenzítása. A stabil testhelyzet és a lapsúlyok pozíciója biztonságot szavatol. Az üléspozíció változtatásával a gép személyre szabható. 


  A terhelés nagyon könnyen kiválasztható az edzési pozícióból. Állítsa be az Önnek kényelmes ülés  pozíciót, majd fogja meg a karokon található csúszásmentes fogantyúkat, a tricepsz izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el! 180°-kal a tengely körűl elforgatható karok biztosítják a felhasználó fizikájának megfelelő mozgást. Az edzőgépen csak kétkaros gyakorlat végezhető el. Ellensúlyozott kar kiküszöböli az szerkezetből adódó súly változást, lehetővé téve, hogy csak a kiválasztott súlyt emelje fel.


  Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Vizuális intuitív szintjelzővel segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között is.

  A BH TR Series tökéletes biomechanika gépcsalád, melyek a legújabb innováció és stílus jegyében születtek. Megfelelnek az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez szükséges követelményeknek: vonzók, szilárd kialakításúak, kompakt és könnyen kezelhető gépek. A TR megbízható teljesítményt és elegáns kialakítást kínál, hogy a létesítményben egyensúlyban legyen a funkcionalitás, a biztonság és a kiváló hangulattal.

  A BH TR Series úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.

  Bh Fitness TR series

  A BH TR Series gépek a mechanika, a mérnöki, az anatómiai és a fiziológiai alapelvek figyelembe vételével készült, biztosítják, hogy minden egyes mozgás sima, természetes és nagy izomkoncentrációjú legyen.

  • Minden egyes termék, ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festéssel rendelkezik, így garantálva garantálja a tartósságot
  • INJECTED CORE ülés és támlák a legjobb testpozíciót biztosítják, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és a párnázat deformálódását.
  • 180 fokos forgási szög kialakítás karok a felhasználó fizikai kialakításához.
  • Alsó profilú és tömör vonalú kialakítás. Látványosabb és elegáns vonalvezetésű kialakítás.
  • 38 cm-es alumínium csúszásgátló markolat a legjobb fogási érzést biztosítja edzés alatt és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
  • Vizuális intuitív szintjelző 3 színben az kiválasztott súly méretétől függően: kezdő, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban.
  • Mágneses súlyállítás - A mágnesek biztosítják, hogy a súlyválasztó pontosan közepén jöljön ki.
  • Ultra szilárd acél ház a nagy teherbírás érdekében.
  • Nagy ellenállóságú, 5 mm vastag bevonatú acélkábel -Sima, biztonságos edzésért.
  • Mechanikus ülésbeállítás a magassági pozíció numerikus kijelzésével. Lehetővé teszi a gép beálíltást mindenféle felhasználó számára, és segít a helyes testtart kialakításában használat során.
  • Információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és a testmozgást. Segít a felhasználónak a helyes használatában.
  • Az alumínium csúszásgátló kialakítás a legjobb érzést biztosítja edzés során és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
  • Első és hátsó burkolat. Nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára edzés során, elkerülve a baleseteket a tárcsák mozgása közben.
  • Polikarbonát burkolatok - A balesetek megelőzése érdekében. Nagyon könnyen tisztítható.
  • Gumi lábak csúszásmentes érintkezést biztosítanak a padlóval, és védik a padlóburkolatot a károsodások ellen.
  • 4 mm-es vastagságú szerkezet, nagy tartósságú acélból készítve, a kimagasló teherbírás, a sima és biztonságos edzés érdekében.
  • Nagy tartósságú rozsdamentes csavarok.
  • Lézervágási technológia kulcsfontosságú a kialakított felület minősége. A BH Fitnes minden TR Series gépénél biztosítja ezt.


  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  NEM LEHET KÉTSÉGED!!!
  Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness TR és XT series termékeket.

  Hossz (cm)
  164
  Szélesség (cm) 114
  Magasság (cm) 148,5
  Súly (kg) 221
  Terhelés (kg)/opcionális (kg) 91/100
  INJECTED CORE Igen
  50 mm magas talajszerkezet Igen

  Súlytartók (db)

  -
  Beállítás ülés
  Beállítás tipusa

  Kézi

  Kettős funkció -
  Kontúrozott párnák Igen
  3 rétegű festés kezelés Igen
  Vizuális skála- szintjelző
  Igen
  Nem abszorbens gumi fogantyú Igen
  Öntött gumi lábak Igen
  Lézervágási technológia Igen
  Kerekített szögű csövek Igen
  Kerekeken történő könnyű szállításhoz -
  Megerősített keret Igen
  Sárga jelzésű elemek Igen
  Első és hátsó burkolatok Igen
  Magyarázó grafikus panel Igen
  Mágneses súlyállítás Igen
  5 mm vastag fonott acélkábel Igen
  Csúszásmentes platformfelület -
  Helping bench -
 • Cikkszám
  bh-pro-l150

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés