Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletekBH Professional L490 - Oldalemelő gép

BH-Professional-L490-Oldalemelo-gep
 • BH-Professional-L490-Oldalemelo-gep
 • BH-Professional-L490-Oldalemelo-gep
14 680 RON

Antreneaza muschii umărului.Antrenamentul se face într-un sistem cu placi de greutati, care garantează siguranța în timpul exercițiilor.

 • BH Professional L490 - Oldalemelő gép

  A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát!

  A BH Professional L490 - A váll izmait edzi, formálja. Az edzés lapsúlyos rendszerben történik, mely biztonságot szavatol a gyakorlatok végrehajtása közben. A vastag párnázat kényelmet biztosít. Az oldalsó válltámaszó párnák lehetővé teszi a maximális tartást. 

  A terhelés nagyon könnyen kiválasztható az edzési pozícióból. Állítsa be az Önnek kényelmes üléspozíciót, majd fogja meg a belső fogantyúkat, a váll izmok azonnal dolgozni kezdenek – a várt eredmény nem marad el!

  Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Vizuális intuitív szintjelzővel segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között is.

  A BH TR Series tökéletes biomechanika gépcsalád, melyek a legújabb innováció és stílus jegyében születtek. Megfelelnek az ügyfelek igényeinek teljesítéséhez szükséges követelményeknek: vonzók, szilárd kialakításúak, kompakt és könnyen kezelhető gépek. A TR megbízható teljesítményt és elegáns kialakítást kínál, hogy a létesítményben egyensúlyban legyen a funkcionalitás, a biztonság és a kiváló hangulattal.

  A BH TR Series úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen kezdők számára is, miközben olyan fejlett funkciókat kínál, amelyek a tapasztalt testépítők számára is hatékony és kifizetődő felhasználói élményt nyújtanak.

  Bh Fitness TR series

  A BH TR Series gépek a mechanika, a mérnöki, az anatómiai és a fiziológiai alapelvek figyelembe vételével készült, biztosítják, hogy minden egyes mozgás sima, természetes és nagy izomkoncentrációjú legyen.

  • Minden egyes termék, ANTI-KORROZIÓS háromrétegű festéssel rendelkezik, így garantálva garantálja a tartósságot
  • INJECTED CORE ülés és párnázat a legjobb testpozíciót biztosítják, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és a párnázat deformálódását.
  • Alsó profilú és tömör vonalú kialakítás. Látványosabb és elegáns vonalvezetésű kialakítás.
  • Vizuális intuitív szintjelző 3 színben az kiválasztott súly méretétől függően: kezdő, közepes és haladó (zöld, sárga és piros). Segít a felhasználónak gyorsan felismerni a terhelést, a fejlődést vagy a progressziót a gyakorlatban.
  • Polikarbonát burkolatok - A balesetek megelőzése érdekében. Nagyon könnyen tisztítható.
  • Mágneses súlyállítás - A mágnesek biztosítják, hogy a súlyválasztó pontosan közepén jöljön ki.
  • Ultra szilárd acél ház a nagy teherbírás érdekében.
  • Nagy ellenállóságú, 5 mm vastag bevonatú acélkábel -Sima, biztonságos edzésért.
  • Mechanikus ülésbeállítás a magassági pozíció numerikus kijelzésével. Lehetővé teszi a gép beálíltást mindenféle felhasználó számára, és segít a helyes testtart kialakításában használat során.
  • Információs panel, amely bemutatja az izomcsoportokat és a testmozgást. Segít a felhasználónak a helyes használatában.
  • Az alumínium csúszásgátló kialakítás a legjobb érzést biztosítja edzés során és a legnagyobb garanciát az idő múlásával szemben.
  • Első és hátsó burkolat. Nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára edzés során, elkerülve a baleseteket a tárcsák mozgása közben.
  • Gumi lábak csúszásmentes érintkezést biztosítanak a padlóval, és védik a padlóburkolatot a károsodások ellen.
  • 4 mm-es vastagságú szerkezet, nagy tartósságú acélból készítve, a kimagasló teherbírás, a sima és biztonságos edzés érdekében.
  • Nagy tartósságú rozsdamentes csavarok.
  • Lézervágási technológia kulcsfontosságú a kialakított felület minősége. A BH Fitnes minden TR Series gépénél biztosítja ezt.


  A BH Fitness termékek mérnökeit munkájuk során a szenvedély vezérli. Új innovációs megoldások létrehozása és az eddigi technológia felülmúlása. A BH Exercycle dolgozói büszke arra, hogy számos új technológiát kisérleteztek ki, melyekkel vezető szerepet értek el a fitnesz iparágban.

  NEM LEHET KÉTSÉGED!!!
  Ha termet szeretnél indítani, módosítani vagy meg kell újjúlni, akkor válaszd a BH Fitness TR és XT series termékeket.

  Hossz (cm)
  119,5
  Szélesség (cm) 94
  Magasság (cm) 148,5
  Súly (kg) 194
  Terhelés (kg) 91
  INJECTED CORE Igen
  50 mm magas talajszerkezet Igen

  Súlytartók (db)

  -
  Beállítás Ülés
  Beállítás tipusa

  Kézi

  Kettős funkció -
  Kontúrozott párnák Igen
  3 rétegű festés kezelés Igen
  Vizuális skála- szintjelző
  Igen
  Nem abszorbens gumi fogantyú Igen
  Öntött gumi lábak Igen
  Lézervágási technológia Igen
  Kerekített szögű csövek Igen
  Kerekeken történő könnyű szállításhoz -
  Megerősített keret Igen
  Sárga jelzésű elemek Igen
  Első és hátsó burkolatok Igen
  Magyarázó grafikus panel Igen
  Mágneses súlyállítás Igen
  5 mm vastag fonott acélkábel Igen
  Csúszásmentes platformfelület Igen
  Helping bench -
 • Cikkszám
  bh-pro-l490

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés