Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletekOMA 1819EB futópad

OMA 1819EB futópad
 • OMA 1819EB futópad
 • OMA 1819EB futópad
2 999 RON

Bőrőnd nagyságra összecsukható futópad.

 • OMA Galaxy 1819EB futópad


  Ismerje meg az OMA leghelytakarosabb otthoni használatú futópadját. Egyedülálló és gyors összehajtható rendszerenének köszönhetően az ágy alatt, melett vagy a szekrényben is tárolható, de magunkkal is vihető.

  Tökéletesen méretezett kialakításának köszönhetően kiváló testmozgás biztosít egyaránt fiatalok és idősek számára kocogáshoz és gyalogláshoz is. 

  Tegyen egészségéért

  Az OMA 1819EB futópad akár otthonában, akár munkahelyén  komfortos és biztonságos edzést biztosít. A futópaddal történő edzés hatékony módja, hogy növelje egészségét, formálja az izmait, csökkentse a stresszt, fejlessze erőnlétét miközben kalóriát éget. Tökéletes megoldás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára.

  Stabil, letisztult kialakítás

  Az OMA 1819EB megörökölte a cég népszerű tulajdonságait, jellegzetes stílusát. Összecsukható és kerekeken gurítható kialakításának kösszönhetően kisebb helyen szekrényben vagy ágy alatt is biztonságosan tárolható vagy magunkkal is vihető!

  Praktikus vezérlés

  A távirányító segítségével anélkül vezérelheti a futópad sebességét, hogy lelépne a gépről. Nagy LED-es háttérvilágítású kijelzőjének segítségével folyamatosan nyomon követhető az edzési állapota (sebesség, idő, távolság, kalória, lépésszám).

  1,5 HP folyamatos teljesítményű motor

  Élvezze a kiváló motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartalmat, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. Megakadályozza a nagy megterhelést, így kiváló választás gyalogláshoz, kocogáshoz. 

  Széles futófelület

  130 x 44,5 cm-es, csúszásmentes futófelület kényelmet, biztonságot és abszolút komfortot nyújt.

  Maximális terhelhetőség: 100 kg

  Teherbírása és kialakítása kiváló stabilitást biztosít mindennapi edzéshez is. 

  Garancia

   Otthon felhasználásra: 12 hónap

 • Cikkszám
  OMA-1819EB

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés