Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fejlesztések

BH Fitness fejlesztések és funkciók


A Bh fitnessfejlesztései funkciói hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő edzőgép kiválasztásához és használatához


BH Fitness i.Concemp technológiai.Concept - Ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik.

i.Concept szórakoztató alkalmazásokkal és motiváló fitness edzésekkel. Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást okostelefon vagy tableten keresztül (Bluetooth modul USB csatlakozóval).


i.Concept readyi.Concept Ready - USB csatlakozású Bluetooth modul

Élvezze okostelefonon vagy tableten, a szórakoztató és motiváló fitness alkalmazásokat Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül. A BH Fitness i.Concept Ready Bluetooth modul könnyen csatlakoztatható USB-porton keresztül fitneszgépéhez.


DualKitDualKit- Bluetooth kiegészítő

DualKit egy Bluetooth USB csatlakozóval ellátott modul, mely kapcsolatot biztosít okostelefon vagy tablet készülékek és az erre alkalmas Dual i.Concept fitneszgépek között. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy bármikor fejleszthető a DUAL futópad interaktív változattá, ha edzésünkbe a legújabb vívmányokat szeretnénk belevinni.

BH Fitness FCU Full Commercial Use Full Commercial Use - EnergyPointer

100% garancia professzionális használatra. Ezekete a fitneszgépeket az aprólékos tervezés, robosztus kivitel, megbízhatósság és tartósság jellemzi


AC Power - Váltóáramú motor AC Power - Váltóáramú motor

AC motor váltóáramú motortechnológia a professzionális szegmensű futópadok részére. Csendes, rendkívül megbízható kialakítás jellemzi.BH Fitness ElectricElectric - Dőlésszög állítás

Konzolról vezérelhető elektromos dőlésszög beállítás. Lehetővé teszi, az intenzitás szint változtatását bármilyen sebességnél. Segít csökkenti a láb és hátizmok terhelését az edzés időtartama alatt.


BH Fitness Ha class

Ha Class- Pontos edzésérték számítás

Szobakerékpárok és crosstrainerek EN 957-7 és EN 957-9 minősítése, melyek pontos watt, és RPM számítást tesznek lehetővé.

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés