Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hírek

2015.01.30
Az Ország Boltja I. díj

Az Ország Boltja 2013 I. díj
Magyarország legnagyobb független árösszehasonlító oldala versenyt szervezett kategóriánként, az Ország Boltja fődíjért.

Cégünk, a Sport8, Sport és Fitnesz kategóriában I. helyezett lett 2013 vásárlói véleményei alapján, mellyel elnyertük az Ország Boltja 2013 MINŐSÉGI DÍJÁT!

Köszönjük Mindenkinek!

A versenyről (forrás: arukereso.hu)


A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtaláljuk a legjobb minőségű, valamint a legnépszerűbb webáruházakat. A verseny nyitott, a részvétel a boltok számára ingyenes.

A verseny szabályairól:

A versenyben Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok vehettek részt, akik online felületen (is) kereskednek és beregisztráltak a versenybe.

Verseny az Ország Boltja fődíjért: a Minőségi kategóriában induló webáruházak közül a legmagasabb összesített értékelést elérő nyeri el.

Verseny a Minőségi díjért: a szavazásban csak valódi, az Árukereső.hu-ról egy adott boltba érkező vásárlók vehettek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelték a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét. E kérdőívek összesítése alapján ítéltük oda a díjakat termékkategóriánként. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjának aktív tagjai automatikusan, külön regisztráció nélkül részt vettek ebben a verseny-kategóriában. Minden kategóriában első, második és harmadik helyezést ítéltünk oda, a három legmagasabb összesített értékelést elérő boltnak.

Forrás: www.arukereso.hu

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés