Nyelv váltás

RomanianHungarianEnglish

Hírlevél

Termékajánló

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletekBH Fitness DualKit i.Concept Smart

BH Fitness DualKit i.Concept Smart
 • BH Fitness DualKit i.Concept Smart
 • BH Fitness DualKit i.Concept Smart
370 RON

Modul BH Fitness DualKit i.Concept Smart dispozitiv de conectare USB compatibil cu benzile de alergare  si biclete.

Gyártó:
BH Fitness
 • BH Fitness DualKit i.Concept samart  NOUTATE LA NIVEL MONDIAL! varianta avansată a antrenamentului interactiv i.Concept compatibil cu benzile de alergare DUAL 

  100% naturaleţe, 100% sănătate şi 100% Fitness!

  Conectaţi-vă cu ajutorul aparatului dvs. la produsul Dual i.Concept şi bucuraţi-vă pe telefonul mobil sau pe tabletă de aplicaţiile fitness amuzante şi motivaţionale. Modulul BH Fitness DualKit i.Concept Ready Bluetooth cu dispozitiv de conectare USB, care este compatibil cu benzile de alergare de acest tip.

  Vă dorim bun venit în lumea BH Fitness i.Concept,, unde sănătatea şi distracţia se contopesc.

  Noul concept dezvoltat de i.Concept a BH FITNESS: 100% interactiv, 100% motivaţional şi 100% sănătos. Datorită proiectării produselor BH FITNESS i.Concept tehnologia de viitor a aparatelor fitness se îmbină cu divertismentul multimedia şi cu mişcarea sănătoasă.


  Ce înseamnă denumirea "DUAL"?
  Pe cele mai noi benzi de alergare BH Fitness s-a încorporat tehnologia i.Concept care este o opţiune integrată pentru unele benzi de alergare (F9 DUAL, F12 DUAL, F15 DUAL), iar pentru celelalte este o opţiune achiziţionabilă (F1 DUAL, F2 DUAL, F2W DUAL, F3 DUAL, F4R DUAL). Este o bandă deosebită deoarece se poate dezvolta oricând în varianta interactivă a benzii de alergare DUAL, în cazul în care dorim să introducem cele mai noi variante în programul de antrenament.


  Ce trebuie să facem?
  Trebuie să achiziţionăm modulul DualKit USB (este un accesoriu pentru unele benzi de alergare), prin care ne putem conecta la aplicaţiile de divertisment i.Concept. fiecare aplicaţie este GRATUITĂ, şi sunt dezvoltate în mod constant. Conform cerinţei de pe piaţă, apar din ce în ce mai multe aplicaţii noi.

  Nou! Dual i.Concept cu aplicaţii amuzante şi antrenamente fitness motivaţionale! Bucuraţi-vă şi descoperiţi aplicaţiile individuale şi de grup care vă stau la dispoziţie pe telefonul mobil sau pe tabletă (cu dispozitiv de conectare Bluetooth USB). Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor si CycleRush 2. În timpul antrenamentului, alături de un program de antrenare bine setat, vă puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: chat, navigate pe internet, verificare e-mailuri, citire cărţi electronice, cumpărături în magazine online, descărcare noi aplicaţii, videoclipuri, sau urmărire programe tv sau cinema, etc.

  Aparatele BH Fitness Dual sunt compatibile cu telefoanele şi tabletele iOS şi Android, prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth.


  Caracteristici BH Fitness DualKit i.Concept Ready:

  • se poate utiliza cu aparate fitness BH Fitness i.Concept Dual.

  • se poate conecta uşor prin port USB.

  • BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, Pedal Monitor, Tread Monitor ( se pot găsi şi alte programe compatibile în afara celor enumerate).

  • aparatul este compatibil cu tehnologia fără fir Android, iOS şi Bluetooth pentru sistemele de operare a telefoanelor deştepte şi a tabletelor.

  • cu ajutorul acestuia puteţi naviga pe internet, puteţi citi e-mailuri, vă puteţi uita la video sau tv, etc.

  * se poate utiliza doar cu aparate prevăzute cu Bluetooth 4.0 sau mai noi. Verificaţi întotdeauna compatibilitatea.


  Specificaţii

  • grosime:1,5 cm

  • lăţime: 4,3cm

  • înălţime: 7,0 cm

  • greutate: 33g

  • accesorii telefon şi tabletă compatibile: 
   accesorii iOS : iPod touch (generaţia 5.), iPhone 4, iPad 2, iPad mini. 
   aparate Andoid: este optimizat pentru următoarele aparate Andorid: S4 şi Gallaxy Note 2, Samsung Google Nexus 7 generaţia 1. şi 2. Pe orice alt aparat cu Android 4.3 sau 4.4, poate funcţiona optim cu ecran de 4,3", sau mai mare.

  • bandă piept compatibilă cu Bluetooth Smart, Polar H7-H6, Wahoo Fitness Blue HR şi HR-KIT PlusPAFERS (recomandat).

   

  Antrenament interactiv BH Fitness – video cu sumarul aplicaţiilor:


   

  Aplicatie RUN and EARTH gratis:
   

 • Cikkszám
  bh-fitness-dualkit-ready-t

Sport8 Webáruház Románia - Minden jog fentartva!
BH Fitness - Európa piacvezető otthoni fitneszgép márkája

Webáruház készítés