Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Detalii produsBH Run on Earth program 2.1

run on earth
 • run on earth
 • run on earth

Antrenaţi-vă la domiciliu şi vedeţi lumea! Cea mai nouă aplicaţie a Run on Earth este PAFERS, compatibil cu banda de alergare BH Fitness i.Concept. Este o îmbunătăţire revoluţionară în lumea fitness. 

 •  Run on Earth program 2.1


  Antrenaţi-vă la domiciliu şi vedeţi lumea! Cea mai nouă aplicaţie a Run on Earth este PAFERS, compatibil cu banda de alergare BH Fitness i.Concept. Este o îmbunătăţire revoluţionară în lumea fitness.


  - Hartă Google încorporată cu 3 unghiuri de vedere la alegere
  - Creare şi setare uşoară a traseului de pe ecranul tactil
  - Antrenament şi divertisment în acelaşi timp
  - Suprafaţă media încorporată pentru un divertisment sănătos

  - Sistem RoE care recunoaşte aparatul şi comunică cu acesta
  - Aparatul fitness reacţionează dacă se întrerupe brusc conexiunea cu aplicaţia Apple
  - Suport multilingvistic

  Programul, cu ajutorul hărţilor Google Maps, vă face să vă bucuraţi oriunde în lume de avantajele alergării, fără a vă părăsi domiciliul. Alergaţi pe lângă locuri istorice, cum ar fi Colosul de la Roma, Empire State Building, Turnul de la Pisa, etc.
  - Vedere reală şi comunicare cu aparatul de antrenament
  - Reglare automată unghi de înclinare – aceasta este modificată de hărţile Google Map conform terenului aferent
  Programe de antrenare variabile – sunt mai multe programe care ajută la pregătirea cu succes pentru competiţii
  - 3 vederi fantastice – vedere hartă: este uşor de urmărit starea actuală a utilizatorului pe hartă. Vedere stradă: alergarea în aer liber este simulată pe toate străzile din lume. Vedere satelit: vedere generală a spaţiului în care se mişcă.

  Trasee uşor de ales şi de proiectat. Cu ajutorul aplicaţiei Run on Earth, se poate alege cu uşurinţă şi comoditate traseul. Trebuie doar să daţi click pe locul din care doriţi să porniţi, şi la fel de uşor se poate determina şi punctul de sosire. Aplicaţia calculează datele traseului dintre cele două puncte. Doriţi să modificaţi traseul ales? Trebuie doar să însemnaţi locurile prin care doriţi să treceţi, iar traseul se va modifica conform dorinţei dvs. Aplicaţia calculează datele traseului numai dacă acestea sunt date (de exemplu: distanţă/condiţii teren).

  Antrenament şi amuzament în acelaşi timp. În timpul antrenamentului puteţi utiliza suprafaţa media cu internet, pentru a împărtăşi rezultatele cu prietenii dvs., precum pentru a-i motiva şi a la atrage atenţia asupra unor noi puncte de destinaţie. Distribuirea automată sau manuală este foarte simplă, la sfârşitul fiecărui antrenament, puteţi împărtăşi experienţa pe Twitter sau Facebook.


  Antrenament interactiv BH Fitness – videoclip cu rezumatul aplicaţiilor:
   

 • Numar articol
  r-o-e-2-1
Creare magazin online