Selectați Limba

RomanianHungarianEnglish

Newsletter

Ofertă de produse

Certificat

Compari, ghidul tau autentic de shopping

Condiții de cumpărare

Termeni si conditii

Disponibilitatea si pretul produselor:

Produsele prezentate pe site-ul www.bandedealergare.ro sunt disponibile in limita stocului. Sport8 Ro nu se obliga sa livreze un produs,in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, si nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor,acestea descriere fiind identice cu cele communicate de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si aspectului fara notificare prealabila de catre producatori. Preturile produselor aflate pe saiturile Sport8 Ro, contin TVA 19% , si nu includ cheltuielile de livrare, pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,Sport8 Ro,are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

În momentul în care un Utilizator își creează un cont pe www.bandedealergare.ro va primi comunicări comerciale din partea www.bandedealergare.ro numai în măsura în care și-a dat consimțământul expres, selectând opțiunea corespunzătoare.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de publicitate, de media, de marketing, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Prin procesul de completare a formularelor pe site de către utilizatori, cumpărătorul își dă acceptul necondiționat ca aceste date să fie incluse în baza de date a www.bandedealergare.ro şi cu utilizarea şi prelucrarea de către www.bandedealergare.ro, afiliaţii şi colaboratorii acestora pentru desfăşurarea activităţilor comerciale, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Conditii de utilizare:

Folosirea sau comandarea produselor prin intermediu acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor create de acest site, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic sau prin mail.Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara.

Dreptul de autor:

Folosirea sau reproducerea continutului sub orice forma acestui site,este interzisa.(imagini,logo,text)


Livrarea produselor:


Livrarea produselor se face de catre Fancurier sau Nemo Curier.Termenul de livrare este maxim

7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.Pretul transportului afisat pe site este informativ.

Facturare si plati:

Toate informațiile privind modalitatea de plată, termenul de plată și prețul sunt specificate la Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, iar Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.Factura nu contine taxa de transport.

Plata se poate face in trei modalitati:ramburs numerar,plata in avans,plata numerar cu ridicarea de la sediu.

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Art. 7.
(1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Garantie:

SPORT 8 – în calitate de comercializator – oferă garanție timp de 12 luni de la fata completării prezentei CERTIFICAT DE GARANȚIE, pentru aparatele de profil cardio și fitness, comercializate de el. Din această categorie fac excepție aparatele de domiciliu cardio și fitness puse în funcțiune în sălile fitness, pentru care nu se oferă nici un fel de garanție. Solicitarea de garanție se poate valida prin prezentarea CERTIFICAT DE GARANȚIE și a facturii aferente, ambele în original. Excepție fac produsele BH Fitness , pentru care se oferă garanție de 2 ani pentru utilizarea la domiciliu.

Condițiile de garanție:

Ne asumăm garanție pentru toate aparatele de tip cardio și fitness comercializate de SPORT 8, precum repararea acestora în timpul perioadei de garanție. Garanția nu are legătură cu drepturile de consumator ale utilizatorului. Asamblarea aparatelor cardio profesionale (pentru săli de fitness) pot fi efectuate numai de către personalul de specialitate al Sport 8!

În caz de avariere:în cazul în care cumpărătorul solicită o reparație, aceasta se va efectua în termen de 15 zile de la notificarea în scris cu privire la defecțiune, sau în termen de 30 zile, prin garantarea unui aparat de schimb pentru această perioadă. În cazul în care produsul nu poate fi reparat, se poate solicita schimbarea acestuia pe un produs identic cu cel defectat. În cazul în care partea obligată la oferirea garanției nu efectuează reparația în termenul stabilit mai sus (15 sau 30 zile lucrătoare), sau reparația nu poate fi efectuată, cumpărătorul poate repara defecțiunea pe cheltuiala părții obligate (până în suma corespunzătoare normelor maghiare), sau poate solicita repararea de către o terță parte.

Notificarea defecțiunii:

Cumpărătorul trebuie să inspecteze produsul imediat după achiziționare, și să notifice eventualele defecțiuni imediat, la service-ul de reparații, în formă scrisă.

Cumpărătorul trebuie să prezinte scrisoarea de garanție service-ului de reparații, prin scrisoare, fax sau e-mail.

Cumpărătorul este obligat să își notifice reclamațiile imediat după constatarea defecțiunii.

De la prima sesizare a defecțiunii până la finalizarea reparației produsului, acesta nu poate fi utilizat. Vânzătorul nu răspunde de daunele provenite din utilizarea unui produs defect.

Locul reparației:

Service-ul nostru de reparații va cădea de acord cu cumpărătorul în ceea ce privește transportul produsului la fața locului, contra cost, iar transportul se va efectua la termenul stabilit de comun acord. În cazul în care cumpărătorul nu se află la locația specificată în momentul transportului, cheltuielile de re-transportare a produsului, precum transportul acestuia în service, vor fi suportate din nou de către cumpărător. Produsul reparat în timpul perioadei de garanție va fi transportat de către personalul de la service.

Garanția își pierde valabilitatea în următoarele cazuri:

 • În cazul în care defecțiunea este cauzată din cauza utilizării neconforme, a unui accident sau a unei suprasarcini, sau dacă tensiunea nu este asigurată în mod echilibrat (220V +/- max. 5%).
 • În cazul în care defecțiunea a fost cauzată de un utilizator supraponderal față de limita de greutate.
 • În cazul în care nu sunt respectate instrucțiunile din manualul de utilizare sau nu sunt folosite produse de întreținere adecvate.
 • În cazul în care aparatul a fost reparat în mod neprofesional sau a fost pus în funcțiune/reparat de către persoane neautorizate (în cazul aparatelor pentru sălile fitness, acestea nu au fost reparate de către personalul Sport8).
 • În cazul în care defecțiunea a fost cauzată de depozitarea inadecvată sau de un defect elementar.
 • În cazul în care nr. de fabricație nu corespunde cu nr. specificat pe scrisoarea de garanție.
 • În cazul în care defecțiunile aparatului au fost cauzate de efecte mecanice sau chimice externe.
 • În cazul în care defecțiunea a fost cauzată de amânarea notificării către service.


Garanția este valabilă doar pentru primul cumpărător și nu este transmisibilă.

Garanția nu este valabilă pentru piesele care se uzează prin rotație.

 • În cazul în care defecțiunea aparatului a fost cauzată de asamblarea eronată, iar reparația poate fi efectuată dor prin schimbarea unei piese, atunci costul piesei și onorariul aferent înlocuirii acesteia, vor fi suportate de către cumpărător.
 • În vederea evitării utilizării inadecvate, vom anexa un manual de utilizare aferent aparatelor. Vă rugăm să respectați cele cuprinse în acest manual, deoarece pentru utilizarea neconformă acestui manual, din care pot proveni defecțiuni, nu oferim garanție, costurile de reparație ale acestora fiind suportate de cumpărător chiar și pe durata perioadei de garanție.


Efectuarea lucrărilor de întreținere (ungere cu silicon, verificarea legăturilor dintre șuruburi, alte setări) vor fi sarcina cumpărătorului. Cheltuielile care provin din întârzierea lucrărilor de întreținere și care cauzează defecțiunea produsului, vor fi suportate de către cumpărător chiar și pe durata perioadei de garanție.

În cazul aparatelor fitness profesionale (pentru sălile de fitness), firma noastră va putea încheia, la cerere, un contract general de întreținere, astfel asigurând funcționarea continuă a aparatelor și durata de viață lungă a acestora.

Condiții de garanție după expirarea perioadei de garanție:

 • În baza tabelului de tarife unic valabil și emis de către SPORT 8, care conține:
 • Taxa în afara orașului în funcție de km
 • Lista exactă și detaliată a pieselor
 • Tariful de muncă pe oră
 • Taxa de constatare a defecțiunii (în cazul în care aparatul nu poate fi reparat pe loc)
 • Taxa de întreținere obligatorie.


Notificarea defecțiunii se va efectua la adresa, telefonul, faxul sau adresa de e-mail de mai jos a comercializatorului:

Sport 8 Ro,Oradea,str I Vulcan Nr 8,ap 3
Tel: 0771307644
E-mail: info@bandadealergare.ro

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

 

Prin bifarea casutei "Ceedit online CETELEM", va exprimaţi consimţământul în mod expres ca BNP Paribas Personal Finance S.A.Paris Sucursala Bucuresti (str.Clucerului nr. 78-80, sector 1,Bucuresti, J40/20815/2017, CUI 38627806) să prelucreze datele dvs. cucaracter personal completate în formular (inclusiv Cod Numeric Personal), direct sau prin intermediul operatorilor desemnaţi de către acesta, în scopul derulării raporturilor juridice create/ce vor fi create între părţi, respectiv în scopul realizării activităţii de creditare.

 

Refuzul (nebifarea) prelucrării datelor dvs. din câmpurile obligatorii ale formularului duce la imposibilitatea soluţionării cererii dvs.Va sunt garantate dreptul de informare, dreptul de acces la date,dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, pe care le puteţi exercită printr-o cerere scrisă (datată şi semnată) transmisă la sediul BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, precum şi dreptul de va adresa către ANSPDCP în caz de încălcare a drepturilor privind datele cu caracter personal garantate de atât de către legislația națională,cât și de legislația europeană (i.e. Regulamentul General nr.2016/679 privind Protectia Datelor cu caracter personal).

 

Pentru mai multe detalii si informatii despre cum sunt stocate si folosite datele si drepturile tale te rugam sa accesezi www.cetelem.ro  sectiunea “Despre noi » Protectia datelor cu caracter personal.

 

*Cetelem este marca inregistrata a BNP Paribas Personal Finance S.A.Paris Sucursala Bucuresti.


ANPC

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)

Numele managerului de date și detaliile de contact:
Numele operatorului: SC.SPORT8 RO SRL(denumită în continuare "Manager de date")
Adresa poștală a operatorului de date:Oradea,str.Iosif Vulcan nr.8
Adresa de e-mail a operatorului: info@bandadealergare.ro
Numărul de telefon al operatorului de date:0040771307644

Compania Sport8 Ro S.R.L, detinatorul saitului www.bandadealergare.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest sait. Informatiile colectate de la clienti sant pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Toate aceste date sunt folosite exclusiv pentru intocmirea certificatelor de garantie,a facturilor si intocmirea AWB-urilor catre serviciile de curierat care sant:SC.Fan Courier Express SRL si SC Nemo Express Logistic SRL.Datele de livrare cum sant adresa si numarul de telefon vor fi predate curierului pentru efectuarea livrarilor.Datele nu vor fi distribuite sau vandute nimanui. Datele colectate sant urmatoarele: numele,adresa de livrare, adresa de facturare,mumar de telefon, adresa de e-mail si in cazul in care se factureaza pentru persoane fizice,CNP-ul(doar cu acordul cumparatorului).Adreasa de mail si parola sunt date colectate cu scopul autentificarii clientului pe site. Site-ul beneficiaza de un sistem de analiza al traficului ce ofera monitorizarea accesarilor in cadrul magazinului, pe baza de IP. Toate datele colectate sunt stocate si criptate folosind metode avansate de securizare. "În scopul funcționării programului "Magazin de încredere" după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Naspers OCS Hungary Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Naspers OCS Hungary Kft. conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro."

Cookie

Un cookie este o informatie stocata pe computerul dumneavoastra de catre browser-ul de internet. La reaccesarea siteului nustru server-ul nostru va recunoaste acest cookie, oferindu-ne informatii despre ultima dumneavoastra vizita. Cele mai multe browsere accepta aceste cookie-uri in mod automat, insa de obicei puteti modifica setarile browser-ului dumneavoastra pentru a evita ca aceasta acceptare sa se produca in mod automat.

Module cookie pentru sesiuni:

Aceste module cookie stocheaza locația vizitatorului, limba browserului si moneda de plata,aceste functioneaza pana la inchiderea browserului sau maxim 2 ore.

Cookie-uri de continut de limita de varsta:

Aceste cookie-uri inregistreaza faptul aprobarii conținutului legat de limita de vârstă și asta înregistrează că au vazitatorul saitului are peste 18 ani, durata lor de viață este de până la închiderea browserului

Referer cookie-uri:

Specifică ca vizitatorul de pe care pagina externă a intrat pe pagina.Vor dura până când browserul se va închide

Cookie ultimul element vizualizat:

Înregistreaza produsele pe care le-ați vizualizat ultima dată cavizitatori. Acestea durează 60 de zile.

Cookie ultima categorie vizionată :

Înregistreaza ultima categorie vizualizată.Acestea durează 60 de zile.

Cookie produse recomandate:

La functia "recomand prietenului",inregistreaza lista produselor pe care doriți să îl recomandați. Durata este de 60 de zile.

Versiune mobil,cookie design:

Detectează dispozitivul utilizat de vizitator și pe mobil se transforma in vizual optim.Durata este 365 de zile

Cookie Acceptați :

Acceptarea cookie-urilor în fereastra de avertizare atunci când ajungeți pe site.Durata 365 de zile.

Cookie cos cumparaturi:

Stochează obiectele plasate în coș. Durata 365 de zile.

Cookie oferta inteligentă:

Specifică criteriile pentru afișarea ofertelor inteligente (de exemplu, dacă a fost vizitatorul pe site, există o comandă). Durata 30 de zil.

Cookie Ieșire # 2:

Prin opțiunea # 2, după 90 de zile sistemul va scoate din sistem vizitatorul.Durata 90 de zile.

Cookie Backend ID:

ID-ul serverului backend pentru pagină. Durata este pana la închidera browserul.

Cookie-ul Google Adwords:

Ori de câte ori cineva vizitează site-ul nostru, codul cookie al vizitatorului este adăugat în lista de remarketing. Cookie-uri Google, cum ar fi NID și SID module cookie - este utilizat în produsele Google, cum ar fi personalizarea anunturilor in căutarea Google.De exemplu, utilizați astfel de module cookie pentru a vă aminti Căutările dvs. recente, anunțurile de la anumiți agenți de publicitate sau rezultatele căutării interacțiunile anterioare și vizitele site-urilor de agenți de publicitate. Funcția de urmărire a conversiilor AdWords, utilizează cookie-uri.Pentru urmarirea vânzărilor din anunt și altor conversii,salveaza cookie-uri pe computerul utilizatorului când persoana respectivă face clic pe un anunț. Unele moduri obișnuite de utilizare a modulelor cookie: selectarea anunțurilor pe baza relevanței respectivului utilizator,despre performanța campaniei îmbunătățirea raportării și evitarea afișarii anunțurilor care sunt deja vizualizate de utilizator.

Cookie Google Analytics:

Google Analytics este instrumentul Google Analytics care ajută proprietarilor de site-uri web și aplicații pentru a obține o viziune mai bună a activităților vizitatorilor lor.Serviciul poate utiliza cookie-uri pentru a colecta informații și pentru a raporta
informațiile statistice privind utilizarea site-ului web fără a identifica vizitatorii în mod individual catre Google.Cookie-ul principal folosit de Google Analytics a"__ga" cookie. Pe lângă rapoartele din statisticile de utilizare a site-ului, Google Analytics poate fi utilizată cu unele dintre cookie-urile de publicitate descrise mai sus de asemenea, pentru a afișa mai multe anunțuri relevante pentru produsele Google (cum ar fi Google căutare) și pe Internet.

RTB personalizate cookies retargeting:

Pentru navigarea fostilor vizitatori sau utilizatori pe site-uri din rețeaua Google Display sau alte retele.

Cookies strict necesare pentru a funcționa:

Aceste cookie-uri sunt indispensabile pentru utilizarea site-ului și permite utilizarea caracteristicilor de bază ale site-ului Web.In lipsa acestora nu veți putea accesa multe funcții pe paginina.Durata acestor tipuri de cookie,este limitată la durata sesiunii de accesarea saitului.

Cookie-uri pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului:

aceste cookie-uri colectează informații despre utilizarea paginii web a utilizatorului, cum ar fi cele mai des vizitate pagini,
sau ce mesaj de eroare primiți de pe acest site. Aceste cookie-uri nu colectează date de identificare a vizitatorului, adică lucreaza cu informații complet anonime.Aceste date sunt utilizate pentru a îmbunătăți performanța site-ului web. Durata acestor tipuri de cookie,este limitată la durata sesiunii de accesarea saitului.

Conditii generale de contract

Drepturi de autor

Folosirea sau reproducerea continutului sub orice forma acestui site,este interzisa.Reproducerea continutului acestui sait fara acordul firmei Sport8 Ro se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare

Contul clientului

Daca folosti site-ul bandadealergare.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul bandadealergare.ro,

Conditii de utilizare:
Folosirea sau comandarea produselor prin intermediu acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor create de acest site, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic sau prin mail.Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara.

Livrarea produselor:
Livrarea produselor se face de catre Fancurier sau Nemo Curier.Termenul de livrare este maxim 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.Pretul transportului afisat pe site este informativ.

Facturare si plati:
Toate informațiile privind modalitatea de plată, termenul de plată și prețul sunt specificate la Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, iar Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.
Plata se poate face in trei modalitati:ramburs numerar,plata in avans,plata numerar cu ridicarea de la sediu.

 

Conditii de garantie:

SPORT 8 – în calitate de comercializator – oferă garanție timp de 12 luni de la fata completării prezentei CERTIFICAT DE GARANȚIE, pentru aparatele de profil cardio și fitness, comercializate de el. Din această categorie fac excepție aparatele de domiciliu cardio și fitness puse în funcțiune în sălile fitness, pentru care nu se oferă nici un fel de garanție. Solicitarea de garanție se poate valida prin prezentarea CERTIFICAT DE GARANȚIE și a facturii aferente, ambele în original. Excepție fac produsele BH Fitness , pentru care se oferă garanție de 2 ani pentru utilizarea la domiciliu.

Ne asumăm garanție pentru toate aparatele de tip cardio și fitness comercializate de SPORT 8, precum repararea acestora în timpul perioadei de garanție. Garanția nu are legătură cu drepturile de consumator ale utilizatorului. 

În caz de avariere:

În cazul în care cumpărătorul solicită o reparație, aceasta se va efectua în termen de 15 zile de la notificarea în scris cu privire la defecțiune, sau în termen de 30 zile, prin garantarea unui aparat de schimb pentru această perioadă. În cazul în care produsul nu poate fi reparat, se poate solicita schimbarea acestuia pe un produs identic cu cel defectat. În cazul în care partea obligată la oferirea garanției nu efectuează reparația în termenul stabilit mai sus (15 sau 30 zile lucrătoare), sau reparația nu poate fi efectuată, cumpărătorul poate repara defecțiunea pe cheltuiala părții obligate (până în suma corespunzătoare normelor maghiare), sau poate solicita repararea de către o terță parte.

Notificarea defecțiunii:

Cumpărătorul trebuie să inspecteze produsul imediat după achiziționare, și să notifice eventualele defecțiuni imediat, la service-ul de reparații, în formă scrisă.

Cumpărătorul trebuie să prezinte scrisoarea de garanție service-ului de reparații, prin scrisoare, fax sau e-mail.

Cumpărătorul este obligat să își notifice reclamațiile imediat după constatarea defecțiunii.

De la prima sesizare a defecțiunii până la finalizarea reparației produsului, acesta nu poate fi utilizat. Vânzătorul nu răspunde de daunele provenite din utilizarea unui produs defect.

Locul reparației:

Service-ul nostru de reparații va cădea de acord cu cumpărătorul în ceea ce privește transportul produsului la fața locului, contra cost, iar transportul se va efectua la termenul stabilit de comun acord. În cazul în care cumpărătorul nu se află la locația specificată în momentul transportului, cheltuielile de re-transportare a produsului, precum transportul acestuia în service, vor fi suportate din nou de către cumpărător. Produsul reparat în timpul perioadei de garanție va fi transportat de către personalul de la service.

 

Garanția își pierde valabilitatea în următoarele cazuri:

 • În cazul în care defecțiunea este cauzată din cauza utilizării neconforme, a unui accident sau a unei suprasarcini, sau dacă tensiunea nu este asigurată în mod echilibrat (220V +/- max. 5%)

 • În cazul în care defecțiunea a fost cauzată de un utilizator supraponderal față de limita de greutate

 • În cazul în care nu sunt respectate instrucțiunile din manualul de utilizare sau nu sunt folosite produse de întreținere adecvate

 • În cazul în care aparatul a fost reparat în mod neprofesional sau a fost pus în funcțiune/reparat de către persoane neautorizate (în cazul aparatelor pentru sălile fitness, acestea nu au fost reparate de către personalul Sport8)

 • În cazul în care defecțiunea a fost cauzată de depozitarea inadecvată sau de un defect elementar

 • În cazul în care nr. de fabricație nu corespunde cu nr. specificat pe scrisoarea de garanție

 • În cazul în care defecțiunile aparatului au fost cauzate de efecte mecanice sau chimice externe

 • În cazul în care defecțiunea a fost cauzată de amânarea notificării către service

 • Garanția este valabilă doar pentru primul cumpărător și nu este transmisibilă

 • Garanția nu este valabilă pentru piesele care se uzează prin rotație

 • . În cazul în care defecțiunea aparatului a fost cauzată de asamblarea eronată, iar reparația poate fi efectuată dor prin schimbarea unei piese, atunci costul piesei și onorariul aferent înlocuirii acesteia, vor fi suportate de către cumpărător

În vederea evitării utilizării inadecvate, vom anexa un manual de utilizare aferent aparatelor. Vă rugăm să respectați cele cuprinse în acest manual, deoarece pentru utilizarea neconformă acestui manual, din care pot proveni defecțiuni, nu oferim garanție, costurile de reparație ale acestora fiind suportate de cumpărător chiar și pe durata perioadei de garanție.

Efectuarea lucrărilor de întreținere (ungere cu silicon, verificarea legăturilor dintre șuruburi, alte setări) vor fi sarcina cumpărătorului. Cheltuielile care provin din întârzierea lucrărilor de întreținere și care cauzează defecțiunea produsului, vor fi suportate de către cumpărător chiar și pe durata perioadei de garanție.În cazul aparatelor fitness profesionale (pentru sălile de fitness), firma noastră va putea încheia, la cerere, un contract general de întreținere, astfel asigurând funcționarea continuă a aparatelor și durata de viață lungă a acestora.

 Notificarea defecțiunii se va efectua la adresa, telefonul, faxul sau adresa de e-mail de mai jos a comercializatorului:

Sport 8 Ro,Oradea,str I Vulcan Nr 8,ap 3

Tel: 0771307644

E-mail: info@bandadealergare.ro

Creare magazin online